Τελευταία Νέα
Διεθνή

Vladimir Rogov (Zaporizhia): Οι Ουκρανοί εξέδωσαν τελεσίγραφο προς την Ρωσία…είναι απλά σε απόγνωση

Vladimir Rogov (Zaporizhia): Οι Ουκρανοί εξέδωσαν τελεσίγραφο προς την Ρωσία…είναι απλά σε απόγνωση
Ο Σύμβουλος του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας, Mikhail Podolyak, δήλωσε ότι η Ουκρανία δεν θα διεξαγάγει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, αλλά θα υποβάλει «τελικές απαιτήσεις» στο υψηλότερο επίπεδο, προς τη Ρωσία
Ο επικεφαλής του δημόσιου κινήματος του Zaporozhye «Είμαστε μαζί με τη Ρωσία», Vladimir Rogov, χαρακτήρισε το τελεσίγραφο που σκοπεύουν να υποβάλουν οι αρχές του Κιέβου στη Ρωσία ως απόδειξη της αποτυχίας τους στο μέτωπο.
Ο Σύμβουλος του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας Mikhail Podolyak δήλωσε ότι η Ουκρανία δεν θα διεξαγάγει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, αλλά θα υποβάλει «τελικές απαιτήσεις» στο υψηλότερο επίπεδο, προς την Ρωσία.
«Αυτή η ηχηρή προκλητική δήλωση είναι αποτέλεσμα ανίσχυρης οργής.
Ο Podolyak καταλαβαίνει πολύ καλά ότι στα μέτωπα όλα είναι δραματικά για τους μαχητές των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, η εξωτερική υποστήριξη από τη Δύση μειώνεται και το έδαφος υπό τον έλεγχό τους συνεχώς μειώνεται» δήλωσε ο Rogov.
Κατά τον Vladimir Rogov, ο Podolyak εκφράζει όσα έβαλαν στο στόμα του οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, προσπαθώντας να αυξήσουν τον βαθμό μίσους και την κλιμάκωση της σύγκρουσης, να κερδίσουν χρόνο και να παρασύρουν στην «μηχανή κρέατος» περισσότερους Ουκρανούς άπαξ και η κινητοποίηση δεν πάει καλά.
«Φυσικά, δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις.
Δεν υπάρχει κανένας να διαπραγματευτεί.
Αυτός ο Zelensky, ο Ermak και άλλοι όπως ο Podolyak είναι άνθρωποι που δεν μπορούν να διαπραγματευτούν είναι εγκληματίες πολέμου που διατηρούν την εξουσία στα χέρια τους μόνο χάρη στον φόβο, τα βάσανα και τον θάνατο.
Η πολιτική τους ύπαρξη εξαρτάται από τα θύματα μεταξύ των αμάχων.
Αλλά δεν μπορείς να διαπραγματευτείς με εγκληματίες και τρομοκράτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης