Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν το Kharkiv – Ρωσικά αντίποινα για τον ουκρανικό βομβαρδισμό στο Belgorod

Ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν το Kharkiv – Ρωσικά αντίποινα για τον ουκρανικό βομβαρδισμό στο Belgorod
Τουλάχιστον πέντε εκρήξεις στο τμήμα της πόλης που ελέγχουν ακόμη οι Ουκρανοί
Σχετικά Άρθρα
Ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν το βράδυ του Σαββάτου (30/12/2023) το Kharkiv όπως ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης Igor Terekhov.
Έκανε λόγο για μία σειρά από τουλάχιστον πέντε εκρήξεις στην πόλη, όπως γράφει το Ria Novosti.
Νωρίτερα, ανακοινώθηκε συναγερμός αεροπορικής επιδρομής στην περιοχή του Kharkiv και σε ορισμένες γειτονικές περιοχές της Ουκρανίας.
Ουκρανικές πηγές αναφέρουν ότι επλήγη από πύραυλο το ξενοδοχείο Kharkiv Palace, στο οποίο διαμένουν συχνά δημοσιογράφοι-ανταποκριτές ξένων δικτύων, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον τέσσερα θύματα, δίχως να διευκρινίζουν την προέλευσή τους, αν δηλαδή ήταν υπάλληλοι του ξενοδοχείου, ή ξένοι πολίτες.
Ρωσική επίθεση στο κέντρο του Kharkiv έπληξε ιατρικό ίδρυμα, συγκροτήματα κατοικιών και άλλους στόχους προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 8 ανθρώπων, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας.
Σύμφωνα με τον διαδικτυακό χάρτη του Υπουργείου Ψηφιακού Μετασχηματισμού της χώρας, σειρήνες ήχησαν στις περιοχές Sumy, Poltava, Cherkasy, Kharkov, Dnipropetrovsk και Nikolaev, καθώς και στο τμήμα της περιοχής Kherson που ελέγχεται από το Κίεβο.
Η Ρωσία είχε προειδοποιήσει νωρίτερα ότι ο βομβαρδισμός με 14 νεκρούς και 108 τραυματίες στο Belgorod δεν θα μείνει ατιμώρητος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης