Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden (Πρόεδρος ΗΠΑ): Η Ρωσία απειλεί το ΝΑΤΟ… – Η μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση των Ρώσων έγινε 29 Δεκεμβρίου

Biden (Πρόεδρος ΗΠΑ): Η Ρωσία απειλεί το ΝΑΤΟ… – Η μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση των Ρώσων έγινε 29 Δεκεμβρίου
Σύμφωνα με τον Biden, η Ρωσία «απειλεί ορισμένους συμμάχους του ΝΑΤΟ», γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει τον κίνδυνο εμπλοκής των ΗΠΑ στη σύγκρουση
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden μίλησε για απειλές προς το ΝΑΤΟ σε σχέση με τη σύγκρουση γύρω από την Ουκρανία και κάλεσε τους συμπολίτες του να είναι περήφανοι που βοήθησαν την Ουκρανία.
Ο Biden, ο οποίος βρίσκεται σε νησί της Καραϊβικής κατά τη διάρκεια των εορτών της Πρωτοχρονιάς, εξέδωσε ειδική δήλωση στην οποία χαρακτήρισε την αεροπορική επιδρομή τη μεγαλύτερη από την αρχή των Βορειοανατολικών Αμυντικών Δυνάμεων  γι' αυτήν, σύμφωνα με τον Αμερικανό ηγέτη, drones και υπερηχητικούς πύραυλοι και άλλοι πύραυλοι αναχαιτίστηκαν από συστήματα αεράμυνας που μεταφέρθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες».
Επομένως, «οι Αμερικανοί μπορούν να είναι περήφανοι» που υποστηρίζουν την Ουκρανία.
Αλλά μέχρι το Κογκρέσο να αναλάβει δράση το νέο έτος, δεν θα μπορούμε να συνεχίσουμε να στέλνουμε όπλα και κρίσιμα συστήματα αεράμυνας στην Ουκρανία.
Το Κογκρέσο πρέπει να δράσει τώρα τόνισε ο Biden.
Το διακύβευμα ξεπερνά την Ουκρανία.
Επηρεάζει το ΝΑΤΟ, την ασφάλεια της Ευρώπης και τη μελλοντική διατλαντική σχέση».
Σύμφωνα με τον Biden, η Ρωσία «απειλεί ορισμένους συμμάχους του ΝΑΤΟ», γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει τον κίνδυνο εμπλοκής των ΗΠΑ στη σύγκρουση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης