Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: «Μαύρος» καπνός από το Κογκρέσο – Δεν υπάρχει συμφωνία για τη βοήθεια στην Ουκρανία

ΗΠΑ: «Μαύρος» καπνός από το Κογκρέσο – Δεν υπάρχει συμφωνία για τη βοήθεια στην Ουκρανία
Τα μέλη του Κογκρέσου εξακολουθούν να «επεξεργάζονται το κείμενο» μιας πιθανής συμφωνίας
Σχετικά Άρθρα
Οι Αμερικανοί νομοθέτες αποτυγχάνουν να καταλήξουν σε συμφωνία για την ασφάλεια στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και για την παροχή πρόσθετης βοήθειας στην Ουκρανία, δήλωσε την Παρασκευή (29/12/2023) ο Αμερικανός γερουσιαστής Chris Murphy.
Τα μέλη του Κογκρέσου εξακολουθούν να «επεξεργάζονται το κείμενο» μιας πιθανής συμφωνίας, δήλωσε ο Murphy, όπως αναφέρει το Politico.
Οι κύριοι διαπραγματευτές έκαναν ένα σύντομο διάλειμμα για τα Χριστούγεννα, αλλά πραγματοποίησαν συναντήσεις για το θέμα μόλις την Παρασκευή το πρωί (29/12), σύμφωνα με τον ίδιο.
Το Κογκρέσο διέκοψε για τις χειμερινές διακοπές χωρίς να καταλήξει σε συμφωνία για την ασφάλεια των συνόρων και την πρόσθετη βοήθεια για την Ουκρανία.
Οι Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες επέμειναν στη συμπερίληψη αυστηρότερων μέτρων συνοριακής ασφάλειας στο αίτημα συμπληρωματικής χρηματοδότησης της κυβέρνησης Biden 106 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 60 δισεκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια για την Ουκρανία.
Οι διαπραγματευτές ελπίζουν να έχουν μια συμφωνία για να παρουσιάσουν στους γερουσιαστές μέχρι να επιστρέψουν στις 8 Ιανουαρίου, πρόσθεσε ο Murphy.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης