Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θρίλερ στο Κίεβο – Βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της 25χρονη Βρετανίδα μισθοφόρος

Θρίλερ στο Κίεβο – Βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της 25χρονη Βρετανίδα μισθοφόρος
Η Mielniczuk φέρεται να έφτασε στην Ουκρανία πέρυσι και υπηρέτησε ως «εκπαιδεύτρια και μάχιμη ιατρός» με μια ομάδα γνωστή ως Menace Medics
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μία Βρετανίδα μισθοφόρος βρέθηκε νεκρή στην Ουκρανία.
Η Katherine Mielniczuk, μια 25χρονη πρώην φοιτήτρια χημείας από το Ηνωμένο Βασίλειο, βρέθηκε νεκρή την περασμένη εβδομάδα στο Κίεβο, ανέφερε η Daily Mail.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το πτώμα της Mielniczuk ανακαλύφθηκε στις 24 Δεκεμβρίου στο κρεβάτι της από μέλη της «μονάδας της», της 151ης μονάδας των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων.
Αν και οι συνθήκες του θανάτου της Mielniczuk δεν έγιναν σαφείς, «η αιτία του θανάτου της σε αυτό το στάδιο δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτη», ισχυρίζεται η εφημερίδα, επικαλούμενη το Project Konstantine, μια «ουκρανική εθελοντική οργάνωση» που μοιράστηκε ορισμένες λεπτομέρειες του θανάτου της γυναίκας.

Άγνωστο εάν μετείχε σε στρατιωτικές επιχειρήσεις

Η Mielniczuk φέρεται να έφτασε στην Ουκρανία πέρυσι και υπηρέτησε ως «εκπαιδεύτρια και μάχιμη ιατρός» με μια ομάδα γνωστή ως Menace Medics.
Δεν είναι σαφές εάν συμμετείχε σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στο πλευρό του καθεστώτος του Κιέβου.
Είναι μία από τις χιλιάδες ξένους μισθοφόρους που συνέρρευσαν στο πλευρό του Κιέβου μετά την κλιμάκωση της ουκρανικής σύγκρουσης τον Φεβρουάριο του 2022.
british.jpeg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης