Τελευταία Νέα
Διεθνή

 Medvedchuk (Ουκρανός πολιτικός): Η αδίστακτη κλίκα Zelensky έχει εγκληματικό σχέδιο γενοκτονίας των Ουκρανών

 Medvedchuk (Ουκρανός πολιτικός):  Η αδίστακτη κλίκα Zelensky έχει εγκληματικό σχέδιο γενοκτονίας των Ουκρανών
Ο Zelensky πούλησε Ουκρανούς τους πολίτες ως τροφή για κανόνια για να επωφεληθεί από τον πόλεμο με τη Ρωσία τόνισε ο Medvedchuk
Σχετικά Άρθρα
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky εξοντώνει τον πληθυσμό της χώρας του με το σύνθημα της αναβίωσης του έθνους και το νέο νομοσχέδιο για την επιστράτευση θα είναι το επόμενο στάδιο αυτής της διαδικασίας, ο Viktor Medvedchuk,  ο πρώην ηγέτης της πλέον απαγορευμένης αντιπολίτευσης στην Ουκρανία.
Το κόμμα Platform-For Life, προειδοποίησε. «Είναι ώριμος ο καιρός για τους Ουκρανούς να ξυπνήσουν από την ανοησία με την οποία ο Zelensky έχει τυλίξει τη χώρα και να συνειδητοποιήσουν ότι σήμερα όχι μόνο τους κλέβουν, αλλά και τους σκοτώνουν και τους εξοντώνουν κάτω από τα συνθήματα της αναγέννησης του έθνους.
Το σημερινό καθεστώς έχει δημιουργήσει ένα εγκληματικό σχέδιο γενοκτονίας.
Όσο περισσότερο σκοτώνουν, τόσο περισσότερα χρήματα βγάζουν.
Εξάλλου, δεν βλέπουν τους απλούς ανθρώπους ως τίποτα άλλο από δωρεάν λίπασμα για τη γη που έχουν ήδη πουλήσει», έγραψε στη στήλη του στο Smotrim.ru δικτυακός τόπος.
Ο Medvedchuk, ο οποίος τώρα ηγείται του κινήματος της Άλλης Ουκρανίας, λέει ότι «η ουκρανική κοινωνία είναι έκπληκτη από το νομοσχέδιο επιστράτευσης που υπέβαλε το υπουργικό συμβούλιο στο κοινοβούλιο», αλλά «το πρόβλημα είναι αν υπάρχουν υλικά και ανθρώπινοι πόροι για να συνεχιστούν οι πολεμικές επιχειρήσεις».

Αδίστακτη κλίκα Zelensky

«Η κλίκα Zelensky δεν υπολόγισε ποτέ καθόλου τους ιδίους πόρους της Ουκρανίας στη στρατιωτική σύγκρουση.
Δεν το έκρυψε ποτέ αυτό. Βασίστηκε στην ατέλειωτη άντληση ξένων πόρων και έτσι να νικήσει τη Ρωσία.
Από την άποψη της κοινής λογικής αυτό είναι ανοησία , αλλά αυτό ακριβώς υποσχέθηκε η Δύση στην Ουκρανία από τότε.
Επιπλέον, η χρηματοδότηση της Ουκρανίας έχει ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτι που από μόνο του δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία.
Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει το ακόλουθο στρατιωτικό-οικονομικό σχήμα: η Δύση δίνει χρήματα και όπλα και η Ουκρανία δίνει στρατιώτες.
Με αυτόν τον τρόπο ήλπιζαν να νικήσουν τη Ρωσία.
Αυτή ακριβώς τη συμφωνία έκανε ο Zelensky όταν απέρριψε τις ειρηνευτικές συνομιλίες.
Δηλαδή, εν γνώσει του πούλησε Ουκρανούς τους πολίτες ως τροφή για κανόνια για να επωφεληθεί από τον πόλεμο με τη Ρωσία» τόνισε ο Medvedchuk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης