Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα McGovern (πρώην CIA): Θερμοκέφαλοι στις ΗΠΑ βλέπουν τα πυρηνικά ως λύση για Ουκρανία για να αποφύγει ο Biden την ταπείνωση

Βόμβα McGovern (πρώην CIA): Θερμοκέφαλοι στις ΗΠΑ βλέπουν τα πυρηνικά ως λύση για Ουκρανία για να αποφύγει ο Biden την ταπείνωση
Η ηγεσία των ΗΠΑ μπορεί να καταφύγει σε κάποια ακραία μέτρα για να αποτρέψει τον θρίαμβο της Ρωσίας, υποστήριξε ο πρώην αναλυτής της CIA Ray McGovern

Σχετικά Άρθρα
Και ενώ οι Ρώσοι συνεχίζουν να κυριαρχούν στο πεδίο της ουκρανικής σύγκρουσης, οι δυτικοί εταίροι του Κιέβου στις ΗΠΑ ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για το πώς οι ήττες που υπέστησαν οι αντιπρόσωποί τους μπορεί να επηρεάσουν την αμερικανική πολιτική.
Η ηγεσία των ΗΠΑ μπορεί να καταφύγει σε κάποια ακραία μέτρα για να αποτρέψει τον θρίαμβο της Ρωσίας, υποστήριξε ο πρώην αναλυτής της CIA Ray McGovern.
Σε συνέντευξή του στο Judging Freedom, ο McGovern υποστήριξε ότι οι επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες ωθούν την κυβέρνηση Biden να αναζητήσει απεγνωσμένα έναν τρόπο για να φανεί ότι δεν χάνει στην ουκρανική σύγκρουση.

Θερμοκέφαλοι στις ΗΠΑ

«Θα υπάρξει κάποιος ηλίθιος στο Πεντάγωνο ή στον Λευκό Οίκο που θα πει: Κοιτάξτε, κύριε Πρόεδρε, ο μόνος τρόπος που μπορούμε να δείξουμε στη Ρωσία ότι είμαστε ισχυροί επιχειρησιακά είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα από αυτά τα mini πυρηνικά.
Είναι μόνο περίπου το 1/10 του μεγέθους αυτού που κάναμε στη Hiroshima.
Ας το κάνουμε, λοιπόν και μετά θα σταματήσουν, και μετά δεν θα χάσουμε απολύτως τις εκλογές και μετά θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα», σημείωσε ο McGovern.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό το σενάριο της πυρηνικής επιλογής είναι «πιθανόν να συμβεί» και είναι η «μόνη λύση» που οι δυνάμεις που βρίσκονται στην Ουάσιγκτον μπορεί να σκεφτούν για να αποφύγουν την ήττα στις προεδρικές εκλογές του 2024.
Ο McGovern. έκανε αυτές τις παρατηρήσεις καθώς οι δυνάμεις του Κιέβου στην Ουκρανία συνεχίζουν να υφίστανται ήττες στο πεδίο της μάχης.
Ενώ η υπερδιαφημισμένη «αντεπίθεση» του Κιέβου φέτος κατέληξε σε πλήρη καταστροφή με δεκάδες χιλιάδες Ουκρανούς στρατιώτες νεκρούς και δεκάδες άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα που δώρισε το ΝΑΤΟ διαλυμένα, οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να απομακρύνουν σταθερά τα ουκρανικά στρατεύματα και να κερδίζουν έδαφος στην περιοχή του Donbass.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης