Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκαλύψεις 10 χρόνια μετά για τον Schumacher: «Τον έβαλαν σε αυτοκίνητο με στόχο τη διέγερση του εγκεφάλου του»

Αποκαλύψεις 10 χρόνια μετά για τον Schumacher: «Τον έβαλαν σε αυτοκίνητο με στόχο τη διέγερση του εγκεφάλου του»
Αποκαλύπτεται επίσης ότι έως και 15 γιατροί, μασέρ και βοηθοί αποτελούν μέρος της ομάδας φροντίδας του
Δέκα χρόνια μετά το τρομακτικό ατύχημά του Schumacher στο σκι, η BILD αποκαλύπτει πληροφορίες για το πρόγραμμα φροντίδας και αποκατάστασής του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έβαλαν τον πρώην οδηγό της Formula 1 σε ένα αυτοκίνητο Mercedes – AMG με στόχο τη διέγερση του εγκεφάλου του.
Ο σκοπός αυτής της κίνησης ήταν να διεγερθεί ο εγκέφαλος με οικείους ήχους, αφού ο Schumacher πέρασε πάνω από δύο δεκαετίες αγωνιζόμενος με αυτοκίνητα είτε στη Formula 1 είτε σε άλλες κατηγορίες πριν από το ντεμπούτο του το 1991 στο βελγικό Grand Prix.
Αποκαλύπτεται επίσης ότι έως και 15 γιατροί, μασέρ και βοηθοί αποτελούν μέρος της ομάδας φροντίδας του, προκειμένου να του παρέχεται η καλύτερη δυνατή φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο.
Ο 54χρονος τέθηκε σε τεχνητό κώμα και υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ δεν έχει εμφανιστεί στη δημοσιότητα μετά το ατύχημά του.
Στο άρθρο υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του, Κορίνα, έχει αυστηρούς κανόνες σχετικά με το ποιος μπορεί να επισκέπτεται τον θρύλο της Formula 1.
Σημειώνεται ότι σήμερα 28/12 ξεκινά η προβολή ενός ντοκιμαντέρ πέντε επεισοδίων από το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD για τη ζωή του θρύλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης