Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rebecca Koffler (Αξιωματικός Πενταγώνου ΗΠΑ): Ο Biden υπέγραψε την θανατική καταδίκη της Ουκρανίας… μέσω ΝΑΤΟ

Rebecca Koffler (Αξιωματικός Πενταγώνου ΗΠΑ): Ο Biden υπέγραψε την θανατική καταδίκη της Ουκρανίας… μέσω ΝΑΤΟ
Κανένας αρχηγός των ΗΠΑ δεν θα επέτρεπε στην Κίνα ή τη Ρωσία να σταθμεύσουν τα στρατεύματά τους στο Μεξικό ή τον Καναδά
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden υπέγραψε την «θανατική καταδίκη» της Ουκρανίας με τη στρατηγική του να την ωθήσει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, δήλωσε η Rebecca Koffler πρώην αξιωματικός των πληροφοριών του Πενταγώνου σε άρθρο της στο Newsweek.
Η «πυγμαχία» μεταξύ της διοίκησης του Λευκού Οίκου και του Κογκρέσου για το ζήτημα της πρόσθετης χρηματοδότησης για την Ουκρανία έληξε με τους νομοθέτες να αναβάλλουν αυτό το θέμα μέχρι τον Ιανουάριο.
«Όμως ότι κι αν συμβεί τον Ιανουάριο, η μοίρα της Ουκρανίας είναι ξεκάθαρη: περισσότεροι θάνατοι και καταστροφές, περισσότερη αιματοχυσία το 2024»
Κατά τη γνώμη της Rebecca Koffler, ο Biden είναι υπεύθυνος για «την καταστροφή της Ουκρανίας και των Ουκρανών».
Ο Αμερικανός ηγέτης, πρώην αντιπρόεδρος επί Προεδρίας Obama και έμπιστος της κυβέρνησης στα ζητήματα της Ουκρανίας, και η ομάδα του συνέχισαν μια επικίνδυνη στρατηγική για να ωθήσουν την Ουκρανία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.
Την ίδια στιγμή, το να επιτρέψει η Ρωσία στη συμμαχία να «απορροφήσει την Ουκρανία» θα ήταν «απλά αδύνατο», σημείωσε η Rebecca Koffler.
Αυτό ισοδυναμεί με υπογραφή θανατικής καταδίκης για την Ουκρανία.
Κανένας λογικός στρατιωτικός ηγέτης δεν θα επέτρεπε μια εχθρική συμμαχία να βρίσκεται περισσότερο από χίλια μίλια από τα σύνορά της.
Κανένας αρχηγός των ΗΠΑ δεν θα επέτρεπε στην Κίνα ή τη Ρωσία να σταθμεύσουν τα στρατεύματά τους στο Μεξικό ή τον Καναδά», επεσήμανε η Rebecca Koffler.
Ως αποτέλεσμα, ο Biden αποφάσισε να «χρησιμοποιήσει τον αμερικανικό λαό ως αγελάδα μετρητών και τους Ουκρανούς ως τροφή για κανόνια», ενώ για να καλύψει τις αποτυχίες του, η Ουάσιγκτον ξεκίνησε μια «εκστρατεία προπαγάνδας» επιμένοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βοηθούσαν την Ουκρανία, την πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ευρώπη για να παλέψει για την δημοκρατία», τόνισε η Rebecca Koffler.
Σύμφωνα με την Rebecca Koffler, η βιομηχανία, οι υποδομές της Ουκρανίας καταστρέφονται τώρα και η χώρα είναι «ερημωμένη». «Και όμως ο Biden συνεχίζει να προσπαθεί να αναγκάσει το Κογκρέσο να διαθέσει περισσότερα δισεκατομμύρια για το καθεστώς του Κιέβου, διαβεβαιώνοντας τους Αμερικανούς ότι η νίκη είναι προ των πυλών.
Εάν το Κογκρέσο δεν σταματήσει τον Biden, η σφαγή των Ουκρανών θα συνεχιστεί μέχρι το 2024 και μετά» κατέληξε η Rebecca Koffler.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης