Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μοντέλο έβγαλε βόλτα τα σκυλιά της τόπλες και την συνέλαβαν – «Δεν κατάλαβα γιατί το έκαναν, δεν υπάρχει ισότητα»

Μοντέλο έβγαλε βόλτα τα σκυλιά της τόπλες και την συνέλαβαν – «Δεν κατάλαβα γιατί το έκαναν, δεν υπάρχει ισότητα»
Η Caroline Werner, 37 ετών, βρέθηκε με χειροπέδες τον Μάιο, αφού η αστυνομία τη σταμάτησε επειδή ήταν έξω με γυμνό στήθος ενώ περπατούσε απέναντι από την παραλία στο Balneário Camboriú

Ένα μοντέλο από τη Βραζιλία στρέφεται κατά του νομικού συστήματος της χώρας της, αφού συνελήφθη για δημόσια απρέπεια ενώ έβγαζε βόλτα τα σκυλιά της τόπλες. Η Caroline Werner, 37 ετών, βρέθηκε με χειροπέδες τον Μάιο, αφού η αστυνομία τη σταμάτησε επειδή ήταν έξω με γυμνό στήθος ενώ περπατούσε απέναντι από την παραλία στο Balneário Camboriú, μια παραλιακή πόλη στη νότια Βραζιλία.
Τώρα η 37χρονη αντιδρά και αναρωτιέται εάν το Σύνταγμα της Βραζιλίας επεκτείνει τις ίδιες ελευθερίες στις γυναίκες με τους άνδρες, οι οποίοι είναι ελεύθεροι να είναι χωρίς μπλούζα στο κοινό, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο πρακτορείο G1 .
«Δυστυχώς στη χώρα μου, παρόλο που το Σύνταγμα διασφαλίζει την ισότητα των φύλων, στην πράξη αυτό δεν συμβαίνει, δεν μπορώ να έχω την ίδια ελευθερία και νιώθω αναγκασμένη να το κάνω από αυτό», είπε στην εφημερίδα. «Αυτό που θα έπρεπε να είναι φυσικό και για τα δύο φύλα καταλήγει να αρνείται σε ένα από αυτά ένα δικαίωμα με αυθαίρετο και κατασταλτικό τρόπο».
Η Werner είπε ότι αποφάσισε να βγάλει το μπλουζάκι της ενώ πήγαινε βόλτα με τα σκυλιά της στο σπίτι στην παραλία και την πλησίασαν αρκετοί αστυνομικοί, οι οποίοι τη συνέλαβαν, τη φόρτωσαν σε ένα φορτηγό και την πήγαν σε ένα αστυνομικό τμήμα όπου της έδωσαν μια μπλούζα για να σκεπάζεται.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης