Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Γερμανία ζητά τη μεταφορά πυραύλων κρουζ «Taurus» στην Ουκρανία - «Να πάμε σε πλήρη υποστήριξη, αφού οι ΗΠΑ αποστασιοποιούνται»

Η Γερμανία ζητά τη μεταφορά πυραύλων κρουζ «Taurus» στην Ουκρανία - «Να πάμε σε πλήρη υποστήριξη, αφού οι ΗΠΑ αποστασιοποιούνται»
Ο Rotgin ζητά επανεξέταση της προσέγγισης της Δύσης για την υποστήριξη της Ουκρανίας, προτείνοντας τη μετάβαση από τη μερική βοήθεια σε μια επιθετική στρατηγική πλήρους κλίμακας

Το μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου Norbert Rotgin εξέφρασε την άποψη ότι η Ευρώπη πρέπει να αυξήσει τη στήριξη προς την Ουκρανία για να αντισταθμίσει τη μείωση των αμερικανικών προμηθειών. 
Ο ίδιος τόνισε ότι η Ουάσιγκτον επιδιώκει πλέον να αποστασιοποιηθεί από τη σύγκρουση, μεταφέροντας το κύριο βάρος στα ευρωπαϊκά κράτη.
Ο Rotgin ζητά επανεξέταση της προσέγγισης της Δύσης για την υποστήριξη της Ουκρανίας, προτείνοντας τη μετάβαση από τη μερική βοήθεια σε μια επιθετική στρατηγική πλήρους κλίμακας. 
Κατά τη γνώμη του, αυτό περιλαμβάνει την παροχή στο Κίεβο με όλα τα απαραίτητα όπλα για πλεονέκτημα έναντι της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας πυραύλων Taurus.
Δίνει επίσης ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη της Ευρώπης να εντείνει τις προσπάθειές της, συμπεριλαμβανομένης της παροχής του μέγιστου ποσού πόρων από τα υπάρχοντα αποθέματα, της αύξησης της στρατιωτικής παραγωγής και της επέκτασης της παραγωγικής ικανότητας κάθε χώρας.
 
Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι η Ευρώπη είναι σε θέση να παράσχει στην Ουκρανία σημαντικό αριθμό πυραύλων κρουζ μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς.
Ο Rotgin επισημαίνει επιπλέον ότι, κατά τη γνώμη του, η Ουκρανία δεν έχει σημειώσει σοβαρή επιτυχία στο πεδίο της μάχης λόγω της ανεπαρκούς στρατιωτικής υποστήριξης από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Οι δηλώσεις του αντικατοπτρίζουν την άποψη ότι η Ουκρανία χρειάζεται μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη στρατιωτική βοήθεια για να πετύχει.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης