Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Μπορούμε να κάνουμε εκλογές παρακαλώ;» - Έξαλλοι οι Βρετανοί με τον «κλόουν» Sunak και το... περίεργο βίντεο

«Μπορούμε να κάνουμε εκλογές παρακαλώ;» - Έξαλλοι οι Βρετανοί με τον «κλόουν» Sunak και το... περίεργο βίντεο
Δεν βρήκαν καθόλου αστείο το βίντεο του πρωθυπουργού τους οι Βρετανοί...
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε με το χριστουγεννιάτικό του βίντεο ο Βρετανός πρωθυπουργός Rishi Sunak, με τους Βρετανούς να σχολιάζουν πως είναι γελοίος, κλόουν και... ηθοποιός όχι πρωθυπουργός καθώς δεν βρήκαν αστείο το βίντεο του.
Με την κλασική πλέον ταινία Μόνος στο Σπίτι να αποτελεί αναμφίβολα πηγή έμπνευσης καθώς ο Sunak ρωτά «είμαι ο μόνος εδώ;» σε ένα άδειο γραφείο πριν αφήσει τη δουλειά του και αποφασίσει να απολαύσει τη στιγμή, με τη συντροφιά του Λάρι, του γάτου της Ντάουνιγκ Στριτ.
Εκμεταλλευόμενος την κατάσταση, αγκαλιάζει τον Λάρι, παίζει ένα παιχνίδι ρίχνοντας κουτάκια αναψυκτικών στο διάδρομο, βλέπει το Ελφ, τρώει μακαρόνια και ψήνει ζαχαρωτά. Αλλά τότε χτυπάει το τηλέφωνο.

«Ε, γραφείο Τύπου Νο 10», λέει διστακτικά καθώς απαντούσε στην κλήση. Στη συνέχεια σήκωσε τα φρύδια του και είπε: «Harry, έχετε πάρει λάθος αριθμό», πριν κλείσει το τηλέφωνο.
Αν και πολλοί πίστεψαν ότι ο Harry του τηλεφωνήματος ήταν ο πρίγκιπας οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αναφερόταν στον Harry Cowl Βρετανό δημοσιογράφο, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε διαρρεύσει το προσωπικό τηλέφωνο του πρωθυπουργού.

Μερικά από τα αιχμηρά σχόλια χρηστών του διαδικτύου:

«Αυτός ο τύπος είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας», έγραψε ο tawheed3087.
"Αυτό είναι απλώς γελοίο. Αυτή η χώρα χρειάζεται έναν ηγέτη, όχι έναν κλόουν", πρόσθεσε η Sandrasphere.
"Είναι τρελός αυτός ο τύπος; <...> Πληρώνουμε πολιτικούς για να διευθύνουν τη χώρα, όχι για να είναι ηθοποιοί/κωμικοί, περιμένουμε να είναι σοβαροί άνθρωποι. Τι έγινε με τη χώρα μας;" — είπε η boota1979.
«Μπορούμε να κάνουμε εκλογές παρακαλώ;» - προτείνεται από τον davidmurphy563.
"Αυτός ο άνθρωπος σκέφτεται μόνο τον εαυτό του, δεν τον ενδιαφέρει τι συμβαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι άνθρωποι υποφέρουν και η χώρα μας καταρρέει", συνόψισε ο mabotswanagaefitlhe478.

Δείτε το βίντεο:


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης