Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καθοριστική νίκη των Ρώσων: Ο Zaluzhny αναγνώρισε την συντριπτική ήττα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Marinka

Καθοριστική νίκη των Ρώσων: Ο Zaluzhny αναγνώρισε την συντριπτική ήττα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Marinka
Ο Zaluzhny δήλωσε ότι η πόλη Marinka δεν υπάρχει πλέον, με τα στρατεύματα να έχουν μεταφερθεί σε άλλες περιοχές
Ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της ΟυκρανίαςValeriy Zaluzhny, επιβεβαίωσε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα έχουν αποσυρθεί από τα δυτικά προάστια της κατεστραμμένης από τον πόλεμο πόλης, Marinka.
Υπενθυμίζεται ότι το σημαντικό οχυρό βρίσκεται στην ανατολική περιοχή της Ουκρανίας, ενώ η Marinka είχε γίνει το επίκεντρο σκληρών μαχών μεταξύ ουκρανικών και αντίπαλων δυνάμεων από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης των Ρώσων.
Ο ουκρανικός στρατός έχει υποχωρήσει σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τις ζωές των στρατιωτών του και να αποτρέψει την περικύκλωση τους από τους Ρώσους.
Σύμφωνα με τον Zaluzhny, η απώλεια της Marinka είναι μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής. Εξέφρασε παράλληλα, την πεποίθησή του για τη συνεχιζόμενη αποφασιστική δράση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο μέτωπο.

Marinka: Η πόλη που δεν υπάρχει πια

Επιπλέον, ο Zaluzhny δήλωσε ότι η πόλη Marinka δεν υπάρχει πλέον, με τα στρατεύματα να έχουν μεταφερθεί σε άλλες περιοχές. Η ένταση της μάχης είχε ως αποτέλεσμα η Marinka να καταστραφεί ολοκληρωτικά, κάνοντας την κατάσταση στο μέτωπο ακόμη πιο δύσκολη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης