Τελευταία Νέα
Διεθνή

Daniel Davis (Αμερικανός Αντισυνταγματάρχης): Η Ρωσία δεν μπορεί να νικηθεί – Αναζητούν οι ΗΠΑ τρόπο διαφυγής

Daniel Davis (Αμερικανός Αντισυνταγματάρχης): Η Ρωσία δεν μπορεί να νικηθεί – Αναζητούν οι ΗΠΑ τρόπο διαφυγής
Σύμφωνα με τον Daniel Davis, η τελική συμφωνία μεταξύ του Κογκρέσου και του Λευκού Οίκου θα προβλέπει πολύ μικρότερο ποσό από αυτό που επιδιώκει ο Biden
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παράσχουν τελικά οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία, αλλά τα αμερικανικά χρήματα δεν θα βοηθήσουν την Ουκρανία να νικήσει τη Ρωσία, δήλωσε ο απόστρατος αντισυνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Daniel Davis σε συνέντευξή του στο βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι GB News.
«Κάποια κεφάλαια πιθανότατα θα εξακολουθήσουν να μεταφέρονται.
Η πρόβλεψή μου είναι η εξής: σε κάποιο στάδιο η αμερικανική κυβέρνηση θα καταλήξει σε κάποιο είδος συμφωνίας.
Αλλά δεν θα μετατραπεί σε νίκη επί της Ρωσίας, δεν θα λειτουργήσει», είπε ο αξιωματικός Daniel Davis.
Ο ειδικός πιστεύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν να μείνουν κολλημένοι στην Ουκρανία για μεγάλο χρονικό διάστημα
Σύμφωνα με τον Daniel Davis, η τελική συμφωνία μεταξύ του Κογκρέσου και του Λευκού Οίκου θα προβλέπει πολύ μικρότερο ποσό από αυτό που επιδιώκει ο Biden…
Ο εμπειρογνώμονας πρότεινε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αγνόησαν τα κακά αποτελέσματα που έφεραν προηγούμενα πακέτα αμερικανικής βοήθειας στην Ουκρανία.
Η Ουάσιγκτον συνειδητοποίησε ότι η νίκη για την Ουκρανία ήταν αδύνατη, σημείωσε ο αντισυνταγματάρχης.
«Η ρωσική πλευρά, εν τω μεταξύ, συνεχίζει να ενισχύεται και να αναπτύσσεται, να γίνεται πιο ισχυρή και εξοικονομεί δυνάμεις.
Όλα αυτά δείχνουν ξεκάθαρα ότι η Ουκρανία δεν έχει δρόμο προς τη στρατιωτική νίκη αλλά την ήττα, κατέληξε ο Daniel Davis.
Πρόσφατα ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι οι γερουσιαστές δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν σε νέα βοήθεια προς την Ουκρανία, καθώς το θέμα αποδείχθηκε περίπλοκο και οι εργασίες για αυτό θα συνεχιστούν τον Ιανουάριο.

www,bankingnews,gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης