Τελευταία Νέα
Διεθνή

The Independent: Το Κίεβο παρέλυσε - Το «απρόβλεπτο» χτύπημα της Ρωσίας προκαλεί σοκ στην Ουκρανία

The Independent: Το Κίεβο παρέλυσε - Το «απρόβλεπτο» χτύπημα της Ρωσίας προκαλεί σοκ στην Ουκρανία
Η  Ουκρανία εξαρτάται πλέον πλήρως από προμήθειες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Νότια Κορέα
Η Ρωσία έχει καταστρέψει τη στρατιωτική βιομηχανία της Ουκρανίας και αναγκάζει συνεχώς το Κίεβο να αλλάζει τα αιτήματά του προς τη Δύση με νέα όπλα, δήλωσε ανώνυμος ανώτερος αξιωματικός των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα The Independent.
«Η Ρωσία κατάφερε να παραλύσει τη βιομηχανία της Ουκρανίας, στερώντας από την Ουκρανία την ευκαιρία να παράγει τον απαραίτητο εξοπλισμό», αναφέρει η Independent.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, η Ουκρανία εξαρτάται πλέον πλήρως από προμήθειες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Νότια Κορέα.
Ο αξιωματικός σημείωσε επίσης ότι η χρήση ολοένα καινούργιων όπλων και τακτικών από τον ρωσικό στρατό αναγκάζει το Κίεβο να προσαρμόζει συνεχώς τα αιτήματά του στη Δύση σχετικά με τις στρατιωτικές προμήθειες.
"Μερικά πράγματα είναι δύσκολο να προβλεφθούν. 
Για παράδειγμα, τώρα χρειαζόμαστε περισσότερους πυραύλους για το αντιαεροπορικό σύστημα πυραύλων Patriot από ό,τι περιμέναμε", τόνισε ο Ουκρανός στρατιωτικός.
Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ξεκίνησαν να χτυπούν τις ουκρανικές υποδομές στις 10 Οκτωβρίου 2022, δύο ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας....

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης