Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Figaro: Νομοτελειακά οι ΗΠΑ θα επιδιώξουν ειρήνη με τους Ρώσους... είναι μονόδρομος

Le Figaro: Νομοτελειακά οι ΗΠΑ  θα επιδιώξουν ειρήνη με τους Ρώσους... είναι μονόδρομος
"Είτε ο Trump θα εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει ήδη πει ότι θα λύσει το πρόβλημα σε 24 ώρες, δηλαδή θα ρωτήσει τον Putin τι θέλει, είτε η κυβέρνηση Biden και οι Δημοκρατικοί κερδίσουν ξανά στις εκλογές στις ΗΠΑ... το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει ειρήνη", σύμφωνα με τον Renaud Girard
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, η Ουάσιγκτον θα θέλει να συνάψει ειρήνη με τον Ρώσο πρόεδρο Putin, δήλωσε ο Renaud Girard, Γάλλος δημοσιογράφος της Le Figaro και ο ειδικός στην γεωπολιτική.
«Είτε ο Trump θα εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει ήδη πει ότι θα λύσει το πρόβλημα σε 24 ώρες, δηλαδή θα ρωτήσει τον Putin τι θέλει, είτε η κυβέρνηση Biden και οι Δημοκρατικοί κερδίσουν ξανά στις εκλογές στις ΗΠΑ... το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει ειρήνη.
Σύμφωνα με τον Renaud Girard, η Ουάσιγκτον κατανοεί ότι στρατηγικά δεν είναι προς το συμφέρον της να ρίξει τη Ρωσία στην αγκαλιά της Κίνας, επομένως σχεδόν όλα είναι ξεκάθαρα με τη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Τώρα στο Κίεβο καταλαβαίνουν ότι δεν θα νικήσουν τη Ρωσία και δεν θα επιστρέψουν τις ρωσόφωνες περιοχές, έτσι ακούγεται όλο και περισσότερη κριτική για τη στρατηγική των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και τις ενέργειες του προέδρου Zelensky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης