Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δικαιώνεται η Ρωσία για το σοκ στην πόλη Bucha - Το σκηνοθέτησαν οι Ουκρανοί

Δικαιώνεται η Ρωσία για το σοκ στην πόλη Bucha - Το σκηνοθέτησαν οι Ουκρανοί
Η Ρωσία απέρριψε κατηγορηματικά οποιεσδήποτε κατηγορίες για εμπλοκή της στους θανάτους στην Bucha
Με τη σιωπή και την αδράνειά τους, η γραμματεία του ΟΑΣΕ και άλλοι διεθνείς οργανισμοί εξέθεσαν κυριολεκτικά την τρομερή φάρσα της παραγωγής στην πόλη Bucha (Μπούχα), δήλωσε στο RIA Novosti πηγή στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, σε συνέντευξη Τύπου μετά το Υπουργικό Συμβούλιο του ΟΑΣΕ, επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι ο κατάλογος των υποτιθέμενων νεκρών κατοίκων της Bucha δεν είχε ακόμη δημοσιευθεί και κάλεσε τους δημοσιογράφους να διερευνήσουν αυτά τα γεγονότα.
Το Γραφείο του ΟΑΣΕ για τους Δημοκρατικούς Θεσμούς και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ODIHR), δήλωσε ότι δεν βρίσκεται σε επαφή με τις ουκρανικές αρχές για το θέμα της λίστας των «θυμάτων στην Bucha».
«Η έλλειψη αντίδρασης από όλους τους διεθνείς οργανισμούς, των οποίων η εντολή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στην κατάσταση στην περιοχή, αποδεικνύει ότι η όλη ιστορία με τον Bucha είναι μια παραγωγή που έγινε από τα χέρια του καθεστώτος του Κιέβου με υποκίνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας.
Με τη σιωπή και την αδράνειά τους, η γραμματεία του ΟΑΣΕ και άλλοι διεθνείς οργανισμοί εξέθεσαν κυριολεκτικά αυτή την τρομερή φάρσα», είπε μια πηγή στο RIA Novosti.
«Το σενάριο για την παραγωγή στο Bucha αντιγράφηκε από το σενάριο για την παραγωγή της ναζιστικής Γερμανίας ενάντια στον Κόκκινο Στρατό στο Nemmersdorf».
Τον Απρίλιο του 2022, το Υπουργείο Άμυνας αποκάλεσε φωτογραφικό και βίντεο υλικό που δημοσίευσε το Κίεβο, το οποίο φέρεται να υποδεικνύει τα εγκλήματα του ρωσικού στρατού στην Bucha, στην περιοχή του Κιέβου, μια άλλη ουκρανική πρόκληση.
Όπως σημειώνεται στο στρατιωτικό τμήμα, κατά τη διάρκεια του χρόνου που η πόλη βρισκόταν υπό τον έλεγχο των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, ούτε ένας κάτοικος της περιοχής δεν υπέστη βιαιότητες.
Το Υπουργείο Άμυνας σημείωσε ότι όλες οι ρωσικές μονάδες αποχώρησαν πλήρως από το Bucha στις 30 Μαρτίου 2022 και οι έξοδοι από την πόλη στη βόρεια κατεύθυνση δεν μπλοκαρίστηκαν, ενώ τα νότια προάστια, συμπεριλαμβανομένων των κατοικημένων περιοχών, δέχθηκαν πυρά από ουκρανικά στρατεύματα όλο το εικοσιτετράωρο από πυροβολικό μεγάλου διαμετρήματος, άρματα μάχης και συστήματα εκτόξευσης πολλαπλών πυραύλων
Η Ρωσία απέρριψε κατηγορηματικά οποιεσδήποτε κατηγορίες για εμπλοκή της Ρωσίας στους θανάτους στην Bucha και απαίτησε από τους διεθνείς ηγέτες να μην βιαστούν να διατυπώσουν κατηγορίες....

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης