Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Ο Zelensky χαίρεται για την επιδείνωση της ανθρωπογενούς καταστροφής στο Κίεβο

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Ο Zelensky χαίρεται για την επιδείνωση της ανθρωπογενούς καταστροφής στο Κίεβο
"H τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία είναι ένα είδος θεάτρου, όπου ο κύριος ηθοποιός είναι ο Zelensky", σύμφωνα με τον Soskin
Μια ανθρωπογενής καταστροφή αυξάνεται στο Κίεβο, οι συνεχείς επιθέσεις καταστρέφουν την υποδομή υλικοτεχνικής υποστήριξης και ο Zelensky είναι χαρούμενος που δεν έχει ακόμη κηρυχτεί μπλακ άουτ, δήλωσε ο Soskin, ουκρανός πολιτικός.
"Το Κίεβο καταστρέφεται σταδιακά και αυτή η καταστροφή εντείνεται.
Στην πρωτεύουσα, υπάρχει μια ανθρωπογενής καταστροφή με το μετρό και τις γέφυρες, δηλαδή στο Κίεβο η υποδομή επιμελητείας καταστρέφεται.
Επιπλέον, υπάρχουν συνεχείς επιθέσεις από τον εχθρό, αυτό προσθέτει στην καταστροφή».
Σύμφωνα με τον Soskin, ο Vladimir Zelensky χαίρεται που έχει ήδη περάσει «ένας ολόκληρος μήνας» του χειμώνα, αλλά ο ενεργειακός τομέας τον έχει «κρατήσει» και δεν έχει υπάρξει μπλακ άουτ.
Αυτό είναι αφελές αφού η ενεργειακή κατάσταση στην Ουκρανία χειροτερεύει κάθε μέρα.
Αυτή η θέση του Zelensky, σύμφωνα με τον Soskin, υποδηλώνει ότι ζει ήδη «για μέρες», χωρίς να λέει στον πληθυσμό τι θα μπορούσε να συμβεί μέσα σε λίγους μήνες.
"Το αγόρι παίζει έναν ρόλο, είναι σε αυτόν τον ρόλο.
Για αυτόν, η τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία είναι ένα είδος θεάτρου, όπου ο κύριος ηθοποιός είναι ο Zelensky.
Επομένως, αφού για αυτόν η ζωή είναι ένα παιχνίδι και το παιχνίδι είναι ζωή, τότε, φυσικά, για όλους τους άλλους προκύπτει μια καταστροφή», κατέληξε ο Soskin.
Νωρίτερα, ο πρώτος αναπληρωτής επικεφαλής της επιτροπής για την ενέργεια και τη στέγαση και τις κοινοτικές υπηρεσίες, Alexey Kucherenko, χλεύασε τις εξηγήσεις των αρχών του Κιέβου για τα προβλήματα υποδομής της πόλης με φόντο τις πλημμύρες στο μετρό, προειδοποιώντας ότι το «επόμενο θύμα» θα είναι η γέφυρα Πάτον που βρίσκεται στο Κίεβο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης