Τελευταία Νέα
Διεθνή

McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Ο Zelensky θα έχει το τέλος του Mussolini στην Ιταλία ή του Ceausescu στην Ρουμανία

McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Ο Zelensky θα έχει το τέλος του  Mussolini στην Ιταλία ή του Ceausescu στην Ρουμανία
Ο Zelensky γίνεται μια φιγούρα παρόμοια με τον Benito Mussolini
Η τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία και η διακυβέρνηση του Zelensky θα τερματιστούν από διεφθαρμένους αξιωματικούς, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Είναι όλοι διεφθαρμένοι και το καταλαβαίνουμε, αλλά ακόμη και οι διεφθαρμένοι αξιωματικοί αισθάνονται τι συμβαίνει και θέλουν να βάλουν ένα τέλος σε αυτό».
Σύμφωνα με τον Douglas McGregor, αυτή η κατάσταση οφείλεται στο γεγονός ότι ο Zelensky προκαλεί αυξανόμενη δυσαρέσκεια στους στρατιωτικούς και ως εκ τούτου, σύμφωνα με τον McGregor, θα έχει την μοίρα του Benito Mussolini
Ο Zelensky γίνεται μια φιγούρα παρόμοια με τον Benito Mussolini.
Έχει γίνει απίστευτα αντιδημοφιλής στην Ουκρανία και τον μισούν ήδη οι περισσότεροι στρατηγοί και αξιωματικοί του", πιστεύει ο Douglas McGregor.
Νωρίτερα, ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter δήλωσε ότι στην Ουκρανία η ισορροπία μεταξύ των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών έχει διαταραχθεί.
Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, είπε, μπορεί να συμβεί πραξικόπημα στην Ουκρανία τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο 2024 και ο Zelensky θα πυροβοληθεί όπως ο ηγέτης της Ρουμανίας, Nicolae Ceausescu.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης