Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ρωσικοί «τυφώνες» κατέστρεψαν σωρεία τεθωρακισμένων οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

Οι ρωσικοί «τυφώνες» κατέστρεψαν σωρεία τεθωρακισμένων οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, στην κατεύθυνση Kupyansk, τα ουκρανικά στρατεύματα έχασαν έως και 55 στρατιωτικούς, δύο οχήματα και δύο οβίδες D-30 τις τελευταίες 24 ώρες
Στην κατεύθυνση Kupyansk, ο ρωσικός στρατός χρησιμοποίησε επιτυχώς συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης Uragan για να καταστρέψει συσσωρεύσεις τεθωρακισμένων οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU), αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ανακαλύφθηκαν και καταστράφηκαν στόχοι που εντοπίστηκαν μέσω αναγνώρισης. Μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα χρησιμοποιήθηκαν για τον συντονισμό των χτυπημάτων και το ακριβές χτύπημα στόχων.
Οι χειριστές drone κατέγραψαν τις στιγμές των χτυπημάτων και επιβεβαίωσαν την καταστροφή του εχθρικού εξοπλισμού.
"Οι κύριοι στόχοι μας είναι τα προσωρινά σημεία ανάπτυξης του εχθρού.
Παρέχουμε υποστήριξη σε μονάδες πεζικού, χτυπώντας οχήματα μάχης πεζικού, άρματα μάχης και ξένο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων πολωνικών αυτοκινούμενων μονάδων πυροβολικού Krab και αμερικανικών οβίδων M777", σχολίασε ένας ανώτερος αξιωματικός.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Υπουργείου Άμυνας, στην κατεύθυνση Kupyansk, τα ουκρανικά στρατεύματα έχασαν έως και 55 στρατιωτικούς, δύο οχήματα και δύο οβίδες D-30 τις τελευταίες 24 ώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης