Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin – Maduro: Ισχυρή ένωση για μία δίκαιη πολυπολική παγκόσμια τάξη και ρωσικό μήνυμα σε ΗΠΑ

Putin – Maduro: Ισχυρή ένωση για μία δίκαιη πολυπολική παγκόσμια τάξη και ρωσικό μήνυμα σε ΗΠΑ
 Ο Putin απευθυνόμενος εμμέσως στις ΗΠΑ ξεκαθάρισε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις προσπάθειες της ηγεσίας της Βενεζουέλας να ενισχύσει την οικονομία και την κυριαρχία της χώρας
Οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Βενεζουέλας Vladimir Putin και Nicolas Maduro αντίστοιχα σε τηλεφωνική τους συνομιλία τόνισαν τις κοινές τους προσεγγίσεις για την εγκαθίδρυση μιας δίκαιης παγκόσμιας τάξης, ανέφερε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωσή του.
«Κατά την ανταλλαγή απόψεων για τη διεθνή ατζέντα, δόθηκε έμφαση στις κοινές προσεγγίσεις για την εγκαθίδρυση μιας δίκαιης πολυπολικής παγκόσμιας τάξης, στην απόρριψη των παράνομων κυρώσεων και της ανάμειξης στις εσωτερικές υποθέσεις των χωρών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο Putin είπε επίσης ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις προσπάθειες της ηγεσίας της Βενεζουέλας να ενισχύσει την οικονομία και την κυριαρχία της χώρας.
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης πιεστικά ζητήματα συνεργασίας Ρωσίας-Βενεζουέλας στην ενέργεια, το εμπόριο και τις επενδύσεις, καθώς και στους πολιτιστικούς και ανθρωπιστικούς τομείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης