Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Βόμβα» από Aksenov (Κριμαία): Η σύγκρουση στην Ουκρανία μπορεί να τερματιστεί σε πέντε μόλις ημέρες

«Βόμβα» από Aksenov (Κριμαία): Η σύγκρουση στην Ουκρανία μπορεί να τερματιστεί σε πέντε μόλις ημέρες
Ο επικεφαλής τόνισε ότι η δυτική υποστήριξη είναι βασική για τους Ουκρανούς και εκτίμησε ότι ο τερματισμός της στρατιωτικής βοήθειας από τις δυτικές χώρες θα οδηγούσε σε γρήγορο τέλος της σύγκρουσης
Ο επικεφαλής της Κριμαίας, Sergei Aksenov, μίλησε για το ενδεχόμενο τερματισμού της σύγκρουσης στην Ουκρανία εντός πέντε ημερών αν οι δυτικές χώρες αποφασίσουν να σταματήσουν τη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία.
Το τέλος των Ουκρανών είναι αναπόφευκτο.
Τα σχόλιά του μεταδόθηκαν στο τηλεοπτικό κανάλι Crimea 24, όπου υποστήριξε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα δεν έχουν «καμία απολύτως» στρατιωτική προοπτική.
Ειδικότερα ο επικεφαλής τόνισε ότι η δυτική υποστήριξη είναι βασική για τους Ουκρανούς και εκτίμησε ότι ο τερματισμός της στρατιωτικής βοήθειας από τις δυτικές χώρες θα οδηγούσε σε γρήγορο τέλος της σύγκρουσης.
"Δεν υπάρχει φως γι ατους Ουκρναούς. Σε στρατιωτικούς όρους, δεν έχουν καμία απολύτως προοπτική. Το μόνο ερώτημα είναι πότε η Δύση θα σταματήσει να χορηγεί την Ουκρανία. Μόλις η Δύση σταματήσει την άμεση στρατιωτική βοήθεια, σε πέντε ημέρες, όλα θα έχουν τελειώσει", είπε ο Aksenov.
Την περασμένη εβδομάδα, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin συζήτησε επίσης την κατάσταση στην Ουκρανία, επισημαίνοντας δύο πιθανούς τρόπους επίλυσης της σύγκρουσης. Η πρώτη επιλογή, σύμφωνα με τον Putin, είναι η επίτευξη συμφωνίας για αποστρατικοποίηση και η συμφωνία σε ορισμένες παραμέτρους. Η δεύτερη επιλογή περιλαμβάνει την επίλυση του ζητήματος με τη βία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης