Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Η Δύση να σταματήσει τις ανοησίες για κατάρρευση της Ρωσίας - Δεν αποκλείουμε συνεργασία

Putin: Η Δύση να σταματήσει τις ανοησίες για κατάρρευση της Ρωσίας - Δεν αποκλείουμε συνεργασία
Αν τα δυτικά κράτη θέλουν να επωφεληθούν από τη συνεργασία με τη Ρωσία, μπορούν να το κάνουν, διαμήνυσε ο Ρώσος πρόεδρος
Η Ρωσία δεν αποκλείει τον εαυτό της από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη και είναι καιρός να "σταματήσουν να χαζολογούν" περιμένοντας την κατάρρευση της χώρας, διαμήνυσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου για τη στρατηγική ανάπτυξη και τα εθνικά σχέδια.
"Θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν αποκλειόμαστε από την αμερικανική ήπειρο, από τη Βόρεια Αμερική, από τις ΗΠΑ και τον Καναδά ή από τα ευρωπαϊκά κράτη", δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.
"Στην πραγματικότητα [οι ΗΠΑ και η Ευρώπη] θα πρέπει να σταματήσουν να κάνουν ανοησίες και να σταματήσουν να περιμένουν να καταρρεύσουμε", διαμήνυσε ο Putin, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Ειδήσεων Tass.

Άνοιγμα Putin για συνεργασία με τη Δύση

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, έχει γίνει σαφές για όλους ότι, αν τα δυτικά κράτη θέλουν να επωφεληθούν από τη συνεργασία με τη Ρωσία, μπορούν να το κάνουν.
"Δεν τους διώχνουμε μακριά. Αλλά είναι δική τους δουλειά και δική τους απόφαση", σημείωσε ο Putin.
Ο ίδιος σημείωσε ότι οι ΗΠΑ και η Ευρώπη πρέπει να αναλογιστούν οι ίδιες από τι υποκινούνται.
"Είτε από κάποιες εφήμερες σκέψεις καταστροφής της Ρωσίας, είτε από τα συμφέροντα της δικής τους χώρας, του δικού τους λαού, του δικού τους είδους", εξήγησε ο Ρώσος ηγέτης.
"Αλλά, επαναλαμβάνω, είναι δική τους υπόθεση".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης