Διεθνή

Kim Dotcom (Γερμανός Επιχειρηματίας): Σκοτώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ

Kim Dotcom (Γερμανός Επιχειρηματίας): Σκοτώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ
Οι ΗΠΑ τσαλάκωσαν εντελώς την Ουκρανία υποστήριξε ο Kim Dotcom
Εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί έχασαν τη ζωή τους σε μια σύγκρουση με τη εμπλοκή των ΗΠΑ που δεν αφορούσε ποτέ την Ουκρανία, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο Kim Dotcom Γερμανο-Φινλανδός επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης υπηρεσίας φιλοξενίας αρχείων Megaupload.
Έτσι σχολίασε τα λόγια του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, του συντονιστή στρατηγικών επικοινωνιών του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου και του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ οι οποίοι χρησιμοποιώντας την ίδια έκφραση, είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ένα «μαγικό δοχείο με χρήματα» για να βοηθήσουν την Ουκρανία.
«Συγγνώμη, Ουκρανία, δεν υπάρχει κανένα μαγικό δοχείο με χρήματα για σένα.
Μην εμπιστεύεσαι ποτέ την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί πέθαναν εξαιτίας του πολέμου αντιπροσώπων των ΗΠΑ, ο οποίος δεν αφορούσε ποτέ την Ουκρανία» τόνισε ο Dotcom.
Ο επιχειρηματίας πρόσθεσε ότι για να επιτύχουν τους στόχους τους, οι Ηνωμένες Πολιτείες αρχικά μίλησαν για «αταλάντευτη υποστήριξη» προς το Κίεβο και την ετοιμότητά τους να βοηθήσουν την Ουκρανία «όσο χρειάζεται».
Τώρα, σύμφωνα με τον ίδιο, η ρητορική των ΗΠΑ έχει μετατοπιστεί στις εκφράσεις «ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας» και «η Ουκρανία μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της».
«Οι ΗΠΑ τσαλάκωσαν εντελώς την Ουκρανία», κατέληξε ο επιχειρηματίας, χρησιμοποιώντας πιο σκληρή γλώσσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης