Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ο Lloyd Austin (υπ. Άμυνας) στο αεροπλανοφόρο Ford, με το βλέμμα σε Ιράν και Hezbolah

ΗΠΑ: Ο Lloyd Austin (υπ. Άμυνας) στο αεροπλανοφόρο Ford, με το βλέμμα σε Ιράν και Hezbolah
Ο Austin έχει παρατείνει τρεις φορές την ανάπτυξη του Ford στην ανατολική Μεσόγειο, στηρίζοντας το Ισραήλ
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Lloyd Austin, επισκέφθηκε το αεροπλανοφόρο Gerald R Ford στην ανατολική Μεσόγειο και ευχαρίστησε το πλήρωμά του για τον ρόλο του στην αποτροπή μιας ευρύτερης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή κατά τη διάρκεια του πολέμου Ισραήλ-Hamas, με το βλέμμα στο Ιράν.

Στο πλευρό του Ισραήλ

Το πυρηνοκίνητο Ford, μια μικρή, πλωτή πόλη περισσότερων από 4.000 ανθρώπων με οκτώ μοίρες αεροσκαφών, έγινε ένα ισχυρό σύμβολο της αμερικανικής αποφασιστικότητας σπεύδοντας πιο κοντά στο Ισραήλ μετά την επίθεσή του από την παλαιστινιακή μαχητική οργάνωση Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ανέφερε το Reuters.
Ο Austin έχει παρατείνει τρεις φορές την ανάπτυξη του Ford, ελπίζοντας ότι η παρουσία του θα κάνει το Ιράν και τις ομάδες που πρόσκεινται στο Ιράν -ιδίως τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου- να το σκεφτούν δύο φορές πριν συμμετάσχουν στον αγώνα εναντίον του Ισραήλ.
"Αυτό το αεροπλανοφόρο και το πλήρωμα γράφουν ιστορία.
Μερικές φορές τα μεγαλύτερα επιτεύγματά μας είναι τα κακά πράγματα που εμποδίζουμε να συμβούν.
Και σε μια στιγμή τεράστιων εντάσεων στην περιοχή, όλοι σας υπήρξατε ο άξονας για την αποτροπή μιας ευρύτερης περιφερειακής σύγκρουσης", ανέφερε ο Austin, απευθυνόμενος στο πλήρωμα,

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης