Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin (Πρόεδρος Ρωσίας): Η Ουκρανία έχει πάρει τον δρόμο του τρόμου υποστηρίζεται από ξένες μυστικές υπηρεσίες

Putin (Πρόεδρος Ρωσίας): Η Ουκρανία έχει πάρει τον δρόμο του τρόμου υποστηρίζεται από ξένες μυστικές υπηρεσίες
"Γνωρίζουμε ότι το καθεστώς του Κιέβου, με την άμεση υποστήριξη ξένων υπηρεσιών πληροφοριών, έχει πάρει ανοιχτά τον δρόμο των τρομοκρατικών μεθόδων, στην πραγματικότητα, της κρατικής τρομοκρατίας", τόνισε ο Putin
Η Ουκρανία, με την άμεση υποστήριξη ξένων υπηρεσιών πληροφοριών, έχει πάρει ανοιχτά τον δρόμο της κρατικής τρομοκρατίας, διαπράττει δολιοφθορές εναντίον πολιτικών αντικειμένων, υποδομών μεταφορών και ενέργειας και τρομοκρατικές επιθέσεις κατά αμάχων και δημοσίων προσώπων, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Putin.
«Γνωρίζουμε ότι το καθεστώς του Κιέβου, με την άμεση υποστήριξη ξένων υπηρεσιών πληροφοριών, έχει πάρει ανοιχτά τον δρόμο των τρομοκρατικών μεθόδων, στην πραγματικότητα, της κρατικής τρομοκρατίας.
Πρόκειται για δολιοφθορά εναντίον πολιτικών αντικειμένων, υποδομές μεταφορών και ενέργειας, τρομοκρατικές επιθέσεις κατά αμάχων, αξιωματούχων της κυβέρνησης και δημόσια πρόσωπα», είπε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα με την ευκαιρία της Ημέρας των Ρωσικών Οργανισμών Ασφαλείας.
Ο αρχηγός του ρωσικού κράτους ζήτησε την ενίσχυση του αντιτρομοκρατικού έργου σε όλους τους τομείς, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και επιχειρησιακών δυνατοτήτων και ενεργά αλληλεπίδραση με το Υπουργείο Άμυνας και άλλα τμήματα.
Οι προσπάθειες των ξένων υπηρεσιών πληροφοριών να αποσταθεροποιήσουν την κοινωνικοπολιτική κατάσταση στη Ρωσία και να υπονομεύσουν την ειρήνη των πολιτών και τη διεθνική αρμονία θα πρέπει να κατασταλεί αυστηρά, τόνισε ο Putin.
Οι υπηρεσίες ασφαλείας, εξέφρασε τη βεβαιότητα, έχουν κάθε ευκαιρία να προστατεύσουν τη χώρα και τους πολίτες της.
Πρόσφατα, ο διευθυντής της FSB Alexander Bortnikov, σε σχόλιο στο Channel One στο περιθώριο μιας εκτεταμένης συνεδρίασης του συμβουλίου του Υπουργείου Άμυνας, είπε ότι η Ουκρανία, στο πλαίσιο των στρατιωτικών αποτυχιών, άρχισε να στέλνει πιο ενεργά κατασκόπους και σαμποτέρ στη Ρωσία, καθώς και να δημιουργήσουμε επαφές «με εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην επικράτειά μας, για να μας βλάψουν, όπως λένε, στα μετόπισθεν».
Ο Alexander Bortnikov τόνισε ότι η FSB εντοπίζει τέτοιους ανθρώπους.
Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι επίσης δυνατό να ενεργήσουμε προληπτικά.
Ο διευθυντής της FSB πρόσθεσε ότι πολλά από τα αποτελέσματα των ενεργειών δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί, αλλά σίγουρα θα συζητηθούν αργότερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης