Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποσύρονται τα τελευταία μοντέλα Apple Watch

Αποσύρονται τα τελευταία μοντέλα Apple Watch
Η δικαστική διαμάχη που ξεκινάει ανάμεσα σε Apple και Masimo μετράει αρκετό καιρό
Η Apple ανακοίνωσε πως από το μεσημέρι της 21ης Δεκεμβρίου θα σταματήσει την πώληση Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 από το site της, ενώ στα καταστήματα η διαδικασία θα «παγώσει» την Κυριακή.
Ο λόγος είναι μια νομική διαφορά που έχει προκύψει με την εταιρεία Masimo σχετικά με τους αισθητήρες μέτρησης του οξυγόνου στο αίμα και την αντίστοιχη εντολή που έχει έρθει από την Διεθνή Επιτροπή Εμπορίου (ITC).
Πρόβλημα υπάρχει μόνο με τις δύο παραπάνω συσκευές και με καμία από τις προηγούμενες, είτε έχουν είτε όχι τον σχετικό αισθητήρα, ενώ η πώλησή τους θα συνεχιστεί κανονικά εκτός Αμερικής.
Η δικαστική διαμάχη που ξεκινάει ανάμεσα σε Apple και Masimo μετράει αρκετό καιρό, καθώς η εταιρεία των iPhone κινήθηκε νομικά εναντίον της Masimo πριν από αρκετούς μήνες, όταν η τελευταία κυκλοφόρησε το δικό της smartwatch.
Η Apple θεώρησε πως στο προϊόν αυτό υπήρχαν αντιγραφές διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των Apple Watch και έτσι ξεκίνησε η κόντρα.
Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple εργάζεται σε αλλαγές στο software για το πως το ρολόι της μετράει το οξυγόνο στο αίμα, προσπαθώντας να βρει έστω και μια προσωρινή λύση για να… «ξεπαγώσει» τις πωλήσεις των δύο νεότερων μοντέλων της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης