Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκρήξεις σημειώθηκαν στην περιοχή Bryansk - «Σκόνη» drone που επιχείρησε να επιτεθεί στους Ρώσους

Εκρήξεις σημειώθηκαν στην περιοχή Bryansk - «Σκόνη» drone που επιχείρησε να επιτεθεί στους Ρώσους
Αργότερα έγινε γνωστό ότι δύο ακόμη drones του ουκρανικού στρατού καταστράφηκαν πάνω από την περιοχή
Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου ουκρανικού αεροσκάφους πάνω από το έδαφος της περιοχής Bryansk, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Σε επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας σημειώνεται ότι το περιστατικό αποτελεί προσπάθεια του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση χρησιμοποιώντας UAV.
«Σήμερα, περίπου στις 9.20, σταμάτησε απόπειρα του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Το ουκρανικό UAV καταστράφηκε από συστήματα αεράμυνας που βρίσκονταν σε υπηρεσία πάνω από το έδαφος της περιοχής Bryansk", αναφέρθηκε από το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε και ο κυβερνήτης της περιφέρειας Bryansk, Αλεξάντερ Μπογκομάζ.
«Μια απόπειρα Ουκρανών τρομοκρατών να πραγματοποιήσουν επίθεση χρησιμοποιώντας UAV απωθήθηκε. Οι δυνάμεις αεράμυνας του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέστρεψαν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου αεροσκάφους πάνω από την περιοχή Μπριάνσκ. Δεν υπήρξαν θύματα ή ζημιές. Οι επιχειρησιακές υπηρεσίες εργάζονται επί τόπου».
Αργότερα έγινε γνωστό ότι δύο ακόμη drones του ουκρανικού στρατού καταστράφηκαν πάνω από αυτήν την περιοχή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης