Τελευταία Νέα
Διεθνή

National Interest: Ρωσικά μαχητικά MiG-31 προκαλούν τρόμο στο Κίεβο

National Interest: Ρωσικά μαχητικά MiG-31 προκαλούν τρόμο στο Κίεβο
"Κάθε φορά που το Mig-31 απογειώνεται από τις ρωσικές βάσεις κοντά στην Ουκρανία, κηρύσσεται συναγερμός αεροπορικής επιδρομής σε ολόκληρη τη χώρα", ανέφερε το αμερικανικό περιοδικό National Interest
Κάθε πτήση ρωσικών μαχητικών MiG-31 προκαλεί σημαντική ανησυχία στο Κίεβο, γράφει το αμερικανικό περιοδικό National Interest.
Το Mig-31 αποδείχθηκε ένα καλό αεροσκάφος επίθεσης, το οποίο το Κίεβο αντιμετωπίζει εξαιρετικά σοβαρά.
Κάθε φορά που το Mig-31 απογειώνεται από τις ρωσικές βάσεις κοντά στην Ουκρανία, κηρύσσεται συναγερμός αεροπορικής επιδρομής σε ολόκληρη τη χώρα», ανέφερε το αμερικανικό περιοδικό National Interest.
Ο λόγος για τέτοια προσοχή στο αεροσκάφος είναι ο ρωσικός υπερηχητικός πύραυλος "Dagger", που μεταφέρεται από το MiG-31.
Η τεράστια ταχύτητα και το σημαντικό βεληνεκές των πυρομαχικών αναγκάζουν το Κίεβο να ανακοινώσει εκ των προτέρων τον συναγερμό για την προετοιμασία του χτυπήματος.
Το αμερικανικό περιοδικό National Interest αναφέρει ότι το μαχητικό MiG-31 εξακολουθεί να παραμένει «μυστικισμός» για τη Δύση, άρα οι δυνατότητές της προκαλούν συνεχείς εικασίες.
Το ρωσικό αεροσκάφος θεωρείται ένα από τα ταχύτερα στρατιωτικά αεροσκάφη στον κόσμο και διαθέτει τους πιο πρόσφατους ελέγχους πτήσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης