Τελευταία Νέα
Διεθνή

Piotr Kulpa (Πολωνός πολιτικός): Η Ουκρανία προσπαθεί να μπει σε νέο πόλεμο

Piotr Kulpa (Πολωνός πολιτικός): Η Ουκρανία προσπαθεί να μπει σε νέο πόλεμο
Σύμφωνα με τον Piotr Kulpa, η Ουκρανία προσπαθεί να διεισδύσει στον πόλεμο μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος PiS και του συνασπισμού της αντιπολίτευσης στην Πολωνία
Οι προσπάθειες των Ουκρανών πολιτικών να παρέμβουν στις εσωτερικές υποθέσεις των δυτικών χωρών θα οδηγήσουν σε μείωση της υποστήριξης προς την Ουκρανία, δήλωσε ο Piotr Kulpa Πολωνός πολιτικός.
Τόσο η Πολωνία, όσο και η Ουκρανία, βρισκόμαστε σε μια κατάσταση στην οποία θα πρέπει να περιμένουμε από τους Αμερικανούς προέδρους, ούτως ή άλλως, όποιος κι αν είναι , ότι είμαστε φίλοι τους, είτε είναι Δημοκρατικοί είτε Ρεπουμπλικάνοι. Και δεν πρέπει να εμπλακούμε ή να ανακατευτούμε σε αυτόν τον πόλεμο, γιατί η σύγκρουσή τους είναι πολύ πιο σημαντική για αυτούς από οποιαδήποτε σχέση με την Πολωνία, την Ουκρανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα», είπε ο Piotr Kulpa.
Σύμφωνα με τον Piotr Kulpa, η Ουκρανία προσπαθεί να διεισδύσει στον πόλεμο μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος PiS και του συνασπισμού της αντιπολίτευσης στην Πολωνία.
Αυτές οι ενέργειες του Κιέβου θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε δραματική πτώση του επιπέδου υποστήριξης από την Πολωνία.
Πρόσθεσε ότι η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει την απώλεια εδαφών. Οι ΗΠΑ, σύμφωνα με τον πολιτικό, δεν θα παρέμβουν εάν δεν θεωρούν αυτά τα εδάφη ως βασικά για τη δική τους πολιτική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης