Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Οι δυτικές ελίτ ήθελαν να μας αποσταθεροποιήσουν αλλά δεν περνάνε στη Ρωσία οι έγχρωμες επαναστάσεις

Putin: Οι δυτικές ελίτ ήθελαν να μας αποσταθεροποιήσουν αλλά δεν περνάνε στη Ρωσία οι έγχρωμες επαναστάσεις
«Μέθοδοι τέτοιας αποσταθεροποίησης είναι γνωστές και χρησιμοποιήθηκαν από τις δυτικές ελίτ σε πολλές περιοχές του κόσμου», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος
Σχετικά Άρθρα
Τα σενάρια των έγχρωμων επαναστάσεων της Δύσης δεν θα περάσουν στη Ρωσία, ξεκαθάρισε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin μιλώντας στο 21ο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος Ενωμένη Ρωσία.
«Οι δυτικές ελίτ ήθελαν να καταστρέψουν την οικονομία της Ρωσίας και την κοινωνική σφαίρα.
Επιπλέον, προσπάθησαν να καταστρέψουν το πολιτικό μας σύστημα.
Ωστόσο συνεχίζουν να πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να σπείρουν αναταραχή στη Ρωσία», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος,
«Μέθοδοι τέτοιας αποσταθεροποίησης είναι γνωστές και χρησιμοποιήθηκαν από τις δυτικές ελίτ σε πολλές περιοχές του κόσμου περισσότερες από μία φορές κατά τη διάρκεια των λεγόμενων έγχρωμων επαναστάσεων», σημείωσε.
«Αλλά αυτά τα σενάρια απέτυχαν και είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα πετύχουν ποτέ στη Ρωσία, ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος», τόνισε ο Putin.
«Η κοινωνία μας, όλοι οι κλάδοι εξουσίας και τα κυβερνητικά επίπεδα έχουν αποδείξει την ωριμότητα, την αξιοπιστία και τη σταθερότητά τους», είπε, προσθέτοντας ότι η Ρωσία κατάφερε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις επειδή «ακολουθούσε σταθερά, βήμα μετά βήμα, τον δρόμο της ενίσχυσης της κυριαρχίας, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής και δημόσιας σφαίρας, στην οικονομία, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό».
«Αναπτύσσουμε τον φεντεραλισμό, τη νομοθεσία μας και σταθεροποιήσαμε τη συνταγματική βάση.
Βασιζόμαστε στην πολυετή εμπειρία του κράτους μας, στις αξίες μας και τις μοναδικές παραδόσεις αρμονικής ανάπτυξης διαφορετικών εθνών, πολιτισμών, γλωσσών και θρησκειών» τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης