Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτη δήλωση Ισραηλινού αξιωματούχου: Θα πρέπει να κάνουμε τη Γάζα να μοιάζει με το Auschwitz στην Πολωνία - Στρατόπεδα συγκέντρωσης Παλαιστινίων στο Λίβανο

Απίστευτη δήλωση Ισραηλινού αξιωματούχου: Θα πρέπει να κάνουμε τη Γάζα να μοιάζει με το Auschwitz στην Πολωνία - Στρατόπεδα συγκέντρωσης Παλαιστινίων στο Λίβανο
Ο επικεφαλής του Συμβουλίου της Metula David Azoulai ζήτα τη μεταφορά των Παλαιστινίων σε καταυλισμούς στο Λίβαν
Το Ισραήλ θα πρέπει να στείλει Παλαιστίνιους πολίτες της Γάζας που φεύγουν από τις μάχες σε προσφυγικούς καταυλισμούς στον Λίβανο, με ολόκληρη τη Λωρίδα της Γάζας να αδειάζει και να ισοπεδώνεται και να μετατρέπεται σε μουσείο όπως το στρατόπεδο συγκέντρωσης Auschwitz στην Πολωνία, δήλωσε στον 103FM ο επικεφαλής του Συμβουλίου της Metula David Azoulai, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της Jerusalem Post την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023.
«Μετά τις 7 Οκτωβρίου, αντί να παροτρύνουμε τους ανθρώπους να πάνε νότια, θα πρέπει να τους κατευθύνουμε στις παραλίες.
Το Πολεμικό Ναυτικό μπορεί να τους μεταφέρει στις ακτές του Λιβάνου, όπου υπάρχουν ήδη αρκετοί προσφυγικοί καταυλισμοί.
Στη συνέχεια, πρέπει να δημιουργηθεί μια ζώνη ασφαλείας από την θάλασσα μέχρι τον φράχτη στα σύνορα της Γάζας, εντελώς άδεια, ως υπενθύμιση του τι ήταν κάποτε εκεί.
Θα έπρεπε να μοιάζει με το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Auschwitz », είπε σε συνέντευξή του στους Ben Caspit και Yinon Magal.
"Πείτε σε όλους στη Γάζα να πάνε στις παραλίες.
Τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού θα πρέπει να φορτώσουν τους τρομοκράτες στις ακτές του Λιβάνου.
Ολόκληρη η Λωρίδα της Γάζας πρέπει να αδειάσει και να ισοπεδωθεί, όπως στο Auschwitz.
Αφήστε τη να γίνει μουσείο, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες των Κράτος του Ισραήλ και αποτροπή οποιουδήποτε από το να ζει στη Λωρίδα της Γάζας Αυτό πρέπει να γίνει για να τους δώσει μια οπτική αναπαράσταση.

Δεύτερο Ολοκαύτωμα

«Αυτό που συνέβη στις 7 Οκτωβρίου ήταν ένα δεύτερο Ολοκαύτωμα.
Ο Λίβανος έχει ήδη καταυλισμούς προσφύγων και εκεί πρέπει να πάνε", είπε ο Αζουλάι.
«Θα πρέπει να αφήσουμε τη Γάζα έρημη και κατεστραμμένη για να λειτουργήσει ως μουσείο, δείχνοντας την τρέλα των ανθρώπων που ζούσαν εκεί».
Αργότερα, ξεκαθάρισε τη στάση του για την κατάσταση στον Βορρά: «Η Hezbollah παρακολουθεί την κατάσταση στον Νότο και αν δεν το αντιμετωπίσουμε σωστά, θα το δουν ως αδυναμία.
Όσο ισχυρή και αν είναι η τρομοκρατία, δεν μπορούμε ζούμε με φόβο ή να εκδιώκονται άνθρωποι από τα σπίτια τους.
Πρέπει να δράσουμε αποφασιστικά».
Ο Azoulai ολοκλήρωσε τη συνέντευξη λέγοντας: «Οι εκτοπισμένοι κάτοικοι του Βορρά αξίζουν να γνωρίζουν πότε και πώς θα επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Δεν θέλουμε πόλεμο ή θύματα.
Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι η Hezbollah θα παραδοθεί ειρηνικά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης