Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι χτυπούν με αεροπορία, πυροβολικό και βαριά φλογοβόλα τις ουκρανικές ταξιαρχίες - Κατέρριψαν 3 αεροσκάφη και 91 drones

Οι Ρώσοι χτυπούν με αεροπορία, πυροβολικό και βαριά φλογοβόλα τις ουκρανικές ταξιαρχίες  - Κατέρριψαν 3 αεροσκάφη και 91 drones
Βαριές απώλειες για τους Ουκρανούς στην κατεύθυνση της Zaporizhia του Donetsk και στον αέρα
Ο ρωσικός στρατός με τη συνδρομή αεροπορίας και πυροβολικού χτύπησε το στρατιωτικό προσωπικό και τον εξοπλισμό τριών ταξιαρχιών των Ουκρανών στην κατεύθυνση Zaporizhia, οι απώλειες των οποίων ανήλθαν σε τουλάχιστον 50 στρατιώτες.
«Στην κατεύθυνση της Zaporizhia, μονάδες της ρωσικής ομάδας στρατευμάτων, με την υποστήριξη της αεροπορίας και του πυροβολικού, χτύπησαν την 65η, την 33η μηχανοκίνητη και την 128η ορεινή ταξιαρχία των Ουκρανών στους οικισμούς Rabotino και Pyatikhatki, στη Zaporizhia.
Οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε έως και 50 στρατιώτες που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν, ένα τανκ και τρία οχήματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα φλογοβόλα έκαψαν τους Ουκρανούς στο Donetsk

Μονάδες της ομάδας μάχης Vostok των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στην κατεύθυνση του Donetsk απέκρουσαν δύο επιθέσεις των Ουκρανών.
Οι απώλειες των ουκρανικών στρατευμάτων ανήλθαν σε έως και 100 στρατιωτικούς, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Στη νότια κατεύθυνση του Donetsk, μονάδες της ομάδας Vostok σε συνεργασία με την αεροπορία, το πυροβολικό και τα συστήματα βαρέων φλογοβόλων, απέκρουσαν δύο επιθέσεις από ομάδες εφόδου της 79ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Εφόδου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του οικισμού Novomikhailovka στη Λαϊκή Δημοκρατία.
Οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε έως και 100 στρατιωτικούς, ένα τανκ και τρία φορτηγά», ανέφερε η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Χτύπησαν τη διοίκηση της 47ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ουκρανών

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν τη διοίκηση της 47ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού, έναν εκτοξευτήρα HIMARS MLRS, καθώς και δεξαμενές καυσίμων αεροσκαφών.
«Η πολεμική αεροπορία, μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, πυραυλικές δυνάμεις και πυροβολικό ομάδων στρατευμάτων των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων κατέστρεψαν το διοικητήριο της 47ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Επιπλέον, στην περιοχή του οικισμού Konstantinovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, χτυπήθηκε εκτοξευτής του συστήματος πολλαπλών πυραύλων HIMARS ενώ επλήγησαν δεξαμενές καυσίμων για αεροσκάφη των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας στο αεροδρόμιο Kanatovo στην περιοχή Kirovograd και Starokonstantinov στην περιοχή Khmelnytsky», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μόσχας.

Aπέκρουσαν επίθεση των ουκρανικών ειδικών δυνάμεων στο Krasny Liman

Μονάδες της ομάδας μάχης Κέντρο του ρωσικού στρατού απέκρουσαν επίθεση της ταξιαρχίας ειδικών δυνάμεων των Ουκρανών στην κατεύθυνση Krasny Liman.
«Στην κατεύθυνση Krasny Liman, μονάδες της ομάδας στρατευμάτων Κέντρο, με την υποστήριξη του πυροβολικού, απέκρουσαν επίθεση της 12ης Ταξιαρχίας Ειδικών Δυνάμεων της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας νοτιοανατολικά του χωριού Kuzmino στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk», αναφέρει το Tass.

Οι Ρώσοι κατέρριψαν σε 24 ώρες δύο ουκρανικά MiG 29, ένα Su 25 και 91 drones

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε σε ένα μόλις 24ωρο δύο αεροσκάφη MiG-29, ένα Su-25 και 91 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, όπως μετέδωσε το Tass επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές.
«Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δύο αεροσκάφη MiG-29 και ένα αεροσκάφος Su-25 της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας στις περιοχές των οικισμών Elizavetovka στην περιοχή Nikolayev, Druzhkovka και Dobropolye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk.
Επιπλέον, 91 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας», ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο.
Αναχαιτίστηκαν επίσης δύο βλήματα HIMARS MLRS και ένας κατευθυνόμενος JDAM.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης