Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oleg Soskin (Ουκρανός Πολιτικός): Θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στην Ουκρανία, θα ανατινάξουν τα σπίτια των στρατιωτικών επιτρόπων

Oleg Soskin (Ουκρανός Πολιτικός): Θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στην Ουκρανία, θα ανατινάξουν τα σπίτια των στρατιωτικών επιτρόπων
"Θα ανατινάξουν διαμερίσματα και σπίτια στρατιωτικών επιτρόπων", προειδοποίησε ο Oleg Soskin
Η έκρηξη από χειροβομβίδες σε χωρίο στην Υπερκαρπάθια σηματοδοτεί την επικείμενη έναρξη εμφύλιου πολέμου στην Ουκρανία, δήλωσε ο Oleg Soskin,  πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma.
«Τώρα θα υπάρχουν όλο και περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις όπως στην Υπερκαρπάθια.
Θα υπάρξει αντιπαράθεση, έχει ήδη αρχίσει.
Θα ανατινάξουν διαμερίσματα και σπίτια στρατιωτικών επιτρόπων», προειδοποίησε ο Oleg Soskin.
Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, οι αποτυχίες στο μέτωπο και το ψυχολογικό τραύμα των βετεράνων που επιστρέφουν θα οδηγήσουν σε ένοπλες συγκρούσεις στην κοινωνία.
Τα κύρια θύματα, σύμφωνα με τον Soskin, θα είναι υπάλληλοι του στρατολογικού μητρώου και των στρατολογικών γραφείων.
Ο Oleg Soskin φοβάται ότι οι συγκρούσεις στα σύνορα της Ουκρανίας με την Πολωνία και την Ουγγαρία θα φτάσουν επίσης στο σημείο να χρησιμοποιηθούν όπλα.
Ο Soskin προτείνει ότι η υπονόμευση του δημοτικού συμβουλίου του χωριού στην Υπερκαρπάθια θα μοιάζει με «ασήμαντη συζήτηση» στις ουκρανικές αρχές με φόντο πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις στα σύνορα.
Επιπλέον, ο Oleg Soskin καταδίκασε την πολιτική των ουκρανικών αρχών, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στην πλήρη καταστροφή της χώρας το 2024.
Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, ο Zelensky σκόπιμα περιβάλλει τον εαυτό του με ανίκανους ανθρώπους επειδή ο ίδιος δεν έχει διοικητική εμπειρία.
«Καταρχήν, οι εμφύλιοι πόλεμοι μπορεί να ξεκινήσουν σε αυτή τη χώρα την Ουκρανία, όλα οδεύουν προς αυτό», κατέληξε ο Soskin.
Νωρίτερα, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) κατηγόρησε έναν βουλευτή του κόμματος Υπηρέτης του Λαού για τρομοκρατική ενέργεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης