Τελευταία Νέα
Διεθνή

Krivonos (Στρατηγός Ουκρανίας): Η Ρωσία είναι ανώτερη στο να δημιουργήσει στρατό για νέες επιθέσεις

Krivonos (Στρατηγός Ουκρανίας): Η Ρωσία είναι ανώτερη στο να δημιουργήσει στρατό για νέες επιθέσεις
Σύμφωνα με τον Sergei Krivonos, οι Ρώσοι στρατιώτες έχουν καλά κίνητρα όχι μόνο ηθικά, αλλά και οικονομικά
Η Ρωσία ξεπερνά την Ουκρανία στην ποιότητα της εκπαίδευσης των μονάδων και σχηματίζει με ικανότητα νέες μονάδες, δήλωσε ο Sergei Krivonos, απόστρατος Στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
«Ο ρωσικός στρατός βαθιά στα μετόπισθεν, ακόμη και στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οργάνωσαν την εκπαίδευση και το σχηματισμό νέων μονάδων που υποβάλλονται σε καλή εκπαίδευση, υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, που τους δίνει ευκαιρίες.
Έχουν κάτι να σμιλέψουν.
Λόγω της σωστής οργάνωσης της εκπαίδευσης, της σωστής χρήσης των όπλων που κατασκευάζουν, επιτυγχάνουν ορισμένες επιτυχίες», παραδέχτηκε ο Sergei Krivonos.
Ο στρατηγός σημείωσε ότι ο ρωσικός στρατός χρησιμοποιεί επίσης επιτυχώς drones FPV.
Σύμφωνα με τον Sergei Krivonos, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν σχεδόν διπλασιάσει τη χρήση αυτού του εξαιρετικά αποτελεσματικού όπλου σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου.
Επιπλέον, κατέληξε ο στρατιωτικός Sergei Krivonos, οι Ρώσοι στρατιώτες έχουν καλά κίνητρα όχι μόνο ηθικά, αλλά και οικονομικά.
Νωρίτερα, ο Sergei Krivonos κατηγόρησε την ουκρανική κυβέρνηση ότι αγνόησε τα δεινά των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και τις κολοσσιαίες απώλειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης