Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η Ουκρανία θα υπογράψει τη συνθηκολόγησή της μετά τη στρατιωτική ήττα - Έχασε την ευκαιρία

Ρωσία: Η Ουκρανία θα υπογράψει τη συνθηκολόγησή της μετά τη στρατιωτική ήττα  - Έχασε την ευκαιρία
Τι δήλωσε ο Πρώτος Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Dmitry Polyansky
Η Ουκρανία έχασε την ευκαιρία να υπογράψει μια ευνοϊκή ειρηνευτική συμφωνία, επομένως τώρα οποιαδήποτε πιθανή συμφωνία θα αντικατοπτρίζει τη συνθηκολόγησή της στο πεδίο της μάχης , δήλωσε ο Πρώτος Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Dmitry Polyansky το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.
«Όσον αφορά την ειρηνευτική συμφωνία, είναι ήδη γνωστό ότι μονογραφήθηκε από τους διαπραγματευτές του Zelensly και το αντίγραφό της δόθηκε στον [Ρώσο] Πρόεδρο Putin.
Και αυτή η ιστορία, καθώς και η άμεση εμπλοκή του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ στο να πείσουν τον Zelensly να απορρίψει [τη συμφωνία], επιβεβαιώθηκε από πολλούς μάρτυρες.
Ωστόσο, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε, καθώς η Ουκρανία έχει καταστρέψει τις πιθανότητές της για ένα τόσο ευνοϊκό αποτέλεσμα, και ως εκ τούτου «οποιαδήποτε πιθανή συμφωνία θα αντανακλά τώρα τη συνθηκολόγησή της», έγραψε ο Ρώσος διπλωμάτης στη σελίδα του στο Twitter (παλαιότερα γνωστό ως Twitter).
Νωρίτερα, ο Polyansky είπε ότι το καθεστώς Zelensky βρίσκεται σε αγωνία και ότι όλοι οι συνεργάτες του είχαν αποδυθεί σε έναν αγώνα για την εξουσία.
Σύμφωνα με τον διπλωμάτη, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν σχέδια να αρνηθούν τη βοήθεια προς την Ουκρανία, καθώς το καθεστώς του Κιέβου ήταν έτοιμο να πέσει και οι στρατηγικοί κίνδυνοι για την Ουάσιγκτον έχουν αυξηθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης