Τελευταία Νέα
Διεθνή

Doug Bandow (σύμβουλος Ronald Reagan): Η Δύση έχει μια καλή ευκαιρία να απομακρυνθεί από την Ουκρανία

Doug Bandow (σύμβουλος Ronald Reagan): Η Δύση έχει μια καλή ευκαιρία να απομακρυνθεί από την Ουκρανία
Ο Doug Bandow επέστησε την προσοχή στα λόγια του Ουκρανού προέδρου ότι οι πρόσφυγες από την Ουκρανία θα σταματήσουν να «φέρονται καλά» εάν Ευρώπη «εγκαταλείψει» την Ουκρανία
Οι απειλές του Zelensky δίνουν στη Δύση έναν λόγο να αλλάξει τη στρατηγική της για την Ουκρανία, δήλωσε ο Doug Bandow, πρώην σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ Ronald Reagan, σε άρθρο του για το περιοδικό American Conservative.
Ο Doug Bandow επέστησε την προσοχή στα λόγια του Ουκρανού προέδρου ότι οι πρόσφυγες από την Ουκρανία θα σταματήσουν να «φέρονται καλά» εάν Ευρώπη «εγκαταλείψει» την Ουκρανία.
«Η περίεργη απειλή του Zelensky εναντίον εκείνων των οποίων ζητά την υποστήριξη δίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους έναν καλό λόγο να σκεφτούν τα συμφέροντά τους όταν αναπτύσσουν μια στρατηγική για την Ουκρανία.
Αν οι φίλοι σου σε απειλούν, τότε δεν είναι πλέον φίλοι σου», έγραψε ο Doug Bandow.
Τα λόγια του Ουκρανού προέδρου μπέρδεψαν τον Doug Bandow.
Σύμφωνα με τον Doug Bandow, οι Ουκρανοί πρόσφυγες δεν θα θυσιάσουν την ευημερία τους εξαιτίας των παραπόνων κατά της Δύσης από τον Zelensky.
Ο πρώην σύμβουλος του Ronald Reagan σημείωσε ότι η απειλή των προσφύγων δεν είναι ο πρώτος κώδωνας κινδύνου για τη Δύση από τον Zelensky.
Ο Doug Bandow υπενθύμισε ότι το φθινόπωρο του 2022, το Κίεβο προσπάθησε να σύρει το ΝΑΤΟ σε πόλεμο με τη Ρωσία με τη βοήθεια ενός ουκρανικού πυραύλου που έπεσε στην Πολωνία.
«Οι σύμμαχοι θα πρέπει να ενημερώσουν τον Zelensky για τα όρια της δυτικής βοήθειας και την επακόλουθη ανάγκη τερματισμού του πολέμου.
Πρέπει να διαβεβαιώσουν την Ρωσία για το ουδέτερο καθεστώς της Ουκρανίας και να επιστρέψουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας»…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης