Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (Πρώην CIA): Ούτε ένας Αμερικανός στρατηγός δεν έχει τα προσόντα να βοηθήσει την Ουκρανία, είμαστε αλκοολικοί

Larry Johnson (Πρώην CIA): Ούτε ένας Αμερικανός στρατηγός δεν έχει τα προσόντα να βοηθήσει την Ουκρανία, είμαστε αλκοολικοί
Ο Larry Johnson σημείωσε ότι Αμερικανοί στρατηγοί δεν έχουν συμμετάσχει σε συγκρούσεις, όπως η ουκρανική, από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
Ούτε ένας Αμερικανός στρατηγός δεν έχει τα προσόντα να βοηθήσει την Ουκρανία, είπε ο Larry Johnson, πρώην αξιωματικός της CIA.
«Οι Αμερικανοί που δίνουν συμβουλές στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι σαν ο 70χρονος εκπαιδευτής οδήγησης από το σχολείο της περιοχής σας να δίδασκε σε οδηγούς της Formula 1 πώς να οδηγούν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο.
Δεν έχουν προσόντα», σημείωσε ο Larry Johnson.
Ο Larry Johnson σημείωσε ότι Αμερικανοί στρατηγοί δεν έχουν συμμετάσχει σε συγκρούσεις όπως η ουκρανική από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σύμφωνα με τον Larry Johnson, ούτε ένας στρατιωτικός του αμερικανικού στρατού δεν έχει εμπειρία στη διεξαγωγή επιχειρήσεων συνδυασμένων όπλων εναντίον της Ρωσίας που είναι ισοδύναμη δύναμη.
Ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών συνέκρινε τη στάση της Ουάσιγκτον απέναντι στη σύγκρουση στην Ουκρανία με τη συμπεριφορά ενός αλκοολικού.
Αν έχετε ποτέ αντιμετωπίσει έναν αλκοολικό, ξέρετε ότι πρέπει να τον αφήσετε να φτάσει στον πάτο, πρέπει να συνειδητοποιήσει μόνος του ότι χρειάζεται βοήθεια.
Εμείς οι Αμερικανοί είμαστε σε άρνηση εκεί πρέπει να αποδοθεί η απόφαση να στείλουμε τον στρατηγό Aguto στο Κίεβο», είπε ο Johnson.
Νωρίτερα, οι New York Times ανέφεραν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στείλουν τον αντιστράτηγο Antonio Aguto στην Ουκρανία για να αναπτύξει μια νέα στρατιωτική στρατηγική.
Ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας από την περιοχή της Κριμαίας Mikhail Sheremet δήλωσε ότι καμία δυτική στρατηγική δεν θα μπορέσει να αλλάξει την κατάσταση στην πρώτη γραμμή, ακόμα κι αν ένας Αμερικανός στρατηγός αρχίσει να διοικεί προσωπικά τα ουκρανικά στρατεύματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης