Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πραγματική σφαγή – Οι Ουκρανοί έχασαν πάνω από 4.300 στρατιώτες σε Donetsk, Zaporizhia, Kherson και Kupyansk

Πραγματική σφαγή – Οι Ουκρανοί έχασαν πάνω από 4.300 στρατιώτες σε Donetsk, Zaporizhia, Kherson και Kupyansk

Ασύλληπτες απώλειες για τον ουκρανικό στρατό, που έχασε πάνω από 4.300 στρατιώτες σε 7 μέρες στο πεδίο των στρατιωτικών επιχειρήσεων

Η Ουκρανία έχασε περισσότερους από 1.580 στρατιώτες που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν στην κατεύθυνση του Donetsk την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε την Παρασκευή (15/12/2023) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Κατά τη δεδομένη περίοδο, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις απέκρουσαν 49 επιθέσεις από ουκρανικά στρατεύματα προς την κατεύθυνση του  Donetsk 11 επιθέσεις στην κατεύθυνση Krasny Liman, οκτώ στη Zaporizhia και δύο στο νότιο Donetsk.
«Οι απώλειες του εχθρού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο Donetsk ανήλθαν σε περισσότερους από 1.580 στρατιωτικούς νεκρούς και τραυματίες, δύο άρματα μάχης, 16 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 13 οχήματα και 31 πυροβόλα πυροβολικού πεδίου», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Το Κίεβο έχασε επίσης έως και 1.100 στρατιώτες στην κατεύθυνση Krasny Liman, περισσότερους από 600 στρατιώτες στην κατεύθυνση Donetsk, 425 στο Kupyansk, 335 στρατιώτες στη Zaporizhia και έως και 290 στρατιώτες στην κατεύθυνση Kherson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης