Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Putin απάντησε για τους σωσίες του, στον... ΑΙ σωσία του

Ο Putin απάντησε για τους σωσίες του, στον... ΑΙ σωσία του
Ο σωσίας του βρήκε την ευκαιρία να θέσει μια ερώτηση στον Ρώσο Πρόεδρο σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη

Ιδιαίτερα αμήχανος φάνηκε ο Vl. Putin, όταν ήρθε αντιμέτωπος με μια εκδοχή του εαυτού του που δημιουργήθηκε από την τεχνητή νοημοσύνη, την Πέμπτη 14/12.
Ο σωσίας του βρήκε την ευκαιρία να θέσει μια ερώτηση στον Ρώσο Πρόεδρο σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας συνέντευξης Τύπου στη Μόσχα, όπου δεκάδες άτομα από όλη τη χώρα συνδέθηκαν με τον πρόεδρο μέσω βίντεο.
«Vladimir Vladimirovich», γεια σου, είμαι φοιτητής στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης. Θέλω να ρωτήσω, είναι αλήθεια ότι έχετε πολλά διπλά;» ρώτησε ο εικονικός σωσίας, προκαλώντας γέλια στο κοινό.
«Επίσης, πώς βλέπετε τους κινδύνους που ενέχουν η τεχνητή νοημοσύνη και τα νευρωνικά δίκτυα στη ζωή μας;» Η ερώτηση προκάλεσε έναν σπάνιο δισταγμό από τον Putin, σύμφωνα με το Reuters.
«Βλέπω ότι μπορείς να μου μοιάζεις και να μιλάς με τη φωνή μου. Αλλά το σκέφτηκα και αποφάσισα ότι μόνο ένα άτομο πρέπει να είναι σαν εμένα και να μιλάει με τη φωνή μου, και αυτό θα είμαι εγώ», απάντησε ο Ρώσος ηγέτης.
«Αυτός είναι ο πρώτος μου σωσίας, παρεμπιπτόντως» πρόσθεσε ο Putin, απαντώντας στις φήμες από δυτικά μέσα ενημέρωσης, που θέλουν τον Ρώσο πρόεδρο να έχει έναν ή περισσότερους σωσίες για να τον καλύπτουν σε ορισμένες δημόσιες εμφανίσεις, λόγω υποτιθέμενων προβλημάτων υγείας.
Το Κρεμλίνο το είχε αρνηθεί τις εικασίες αυτές και τόνισε ότι η υγεία του προέδρου είναι εξαιρετική.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης