Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκόνη και... θρύψαλα: Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε συνεργεία συναρμολόγησης και επισκευής ουκρανικών drones

Σκόνη και... θρύψαλα: Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε συνεργεία συναρμολόγησης και επισκευής ουκρανικών drones
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, μέσα σε 600 ώρες, ως αποτέλεσμα των στρατιωτικών επιχειρήσεων σε όλες τις κατευθύνσεις της ειδικής επιχείρησης, τα ουκρανικά στρατεύματα υπέστησαν σημαντικές απώλειες
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε επιτυχημένα πλήγματα κατά στόχων στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων συνεργείων συναρμολόγησης και επισκευής μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν με τη χρήση επιχειρησιακής-τακτικής αεροπορίας, μη επανδρωμένων αεροσκαφών, πυραυλικών δυνάμεων και πυροβολικού.
Επιπλέον, ως αποτέλεσμα αυτών των χτυπημάτων εξουδετερώθηκαν τρεις αποθήκες πυρομαχικών και μια αποθήκη καυσίμων.
Αναφέρθηκε επίσης ότι το ραντάρ 79K6 Pelican καταστράφηκε. Υποδεικνύεται ότι κατά τις επιχειρήσεις προκλήθηκαν ζημιές σε προσωπικό των ουκρανικών δυνάμεων και σε εξοπλισμό σε 118 περιοχές.
Τα συστήματα αεράμυνας, όπως σημειώνεται στην έκθεση, αναχαίτησαν δύο βλήματα πολλαπλών συστημάτων πυραύλων εκτόξευσης HIMARS και κατέστρεψαν έξι drones.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, μέσα σε 600 ώρες, ως αποτέλεσμα των στρατιωτικών επιχειρήσεων σε όλες τις κατευθύνσεις της ειδικής επιχείρησης, τα ουκρανικά στρατεύματα υπέστησαν σημαντικές απώλειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης