Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πνίγονται και παραπαίουν τα ουκρανικά στρατεύματα στο Νότιο Donetsk – Πλεονέκτημα για το ρωσικό πυροβολικό

Πνίγονται και παραπαίουν τα ουκρανικά στρατεύματα στο Νότιο Donetsk – Πλεονέκτημα για το ρωσικό πυροβολικό
Στους Ουκρανούς φαίνεται να τελειώνουν τα πυρομαχικά, γεγονός που δίνει στο ρωσικό πυροβολικό ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο μέτωπο
Καθώς οι ρωσικές ομάδες επίθεσης συνεχίζουν να προελαύνουν στην περιοχή του νότιου Donetsk, τα ουκρανικά στρατεύματα παραπαίουν, αναφέρει το Tass.
«Τα πληρώματα αρμάτων T-72B3 μιας συνδυασμένης στρατιωτικής μονάδας της ομάδας μάχης Ανατολή παρείχαν υποστήριξη με δύναμη πυρός σε δυνάμεις κοντά στους οικισμούς Urozhainoye και Novodonetskoye στα σύνορα μεταξύ της περιοχής Zaporizhia και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk», μετέδωσε το Tass.
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο καθώς τα ρωσικά τανκς καταστρέφουν ουκρανικά τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και πλήττουν ανθρώπινο δυναμικό, ο εχθρός χάνει τη δύναμη, επιτρέποντας στις ρωσικές ομάδες επίθεσης να προχωρήσουν.
Εν τω μεταξύ, το ρωσικό πυροβολικό εντείνει τις επιθέσεις στην περιοχή του νότιου Dontesk πρόσθεσε το Tass.
«Η κατάσταση στο μέτωπο έχει κάπως χαλαρώσει και φαίνεται ότι ο εχθρός πνίγεται», ανέφερε ο διοικητής ενός τανκ T-72B3 με διακριτικό κλήσης Khatuu.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στους Ουκρανούς φαίνεται να τελειώνουν τα πυρομαχικά, γεγονός που δίνει στο ρωσικό πυροβολικό ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο μέτωπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης