Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο φόβος και ο τρόμος των Ουκρανών ονομάζεται Su 35 – Τι κάνει αήττητο το ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο

Ο φόβος και ο τρόμος των Ουκρανών ονομάζεται Su 35 – Τι κάνει αήττητο το ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο
Μεγάλη ισχύς στη μάχη, υψηλή ταχύτητα και μεγάλη εμβέλεια πτήσης, υπερελιγμοί και μια ευρεία λίστα εφαρμοσμένων όπλων
Σοκ προκαλεί στους Ουκρανούς το μαχητικό Su35 των Ρώσων από τις τρομακτικές δυνατότητες του στη μάχη...
Το Su-35 Πολλαπλών ρόλων είναι ένα μονοθέσιο που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει αεροπορικές, επίγειες απειλές και να εξουδετερώνει τις ναυτικές επιφανειακές δυνάμεις ενός εχθρού, να καταστρέφει αντικείμενα επίγειας υποδομής που καλύπτονται από μέσα ADMS και βρίσκονται μακριά από το αεροδρόμιο έδρας του αεροσκάφους ενώ είναι ικανά να διεξάγουν παράλληλα εναέρια επιτήρηση.
Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με ένα εξαιρετικό σύστημα ελέγχου ραντάρ, σύστημα οπτικού εντοπισμού, διαθέτει ενσωματωμένο συγκρότημα αυτοάμυνας, ενώ είναι σε θέση να ελέγχει τις ενέργειες ομάδων αεροπορίας στον αέρα καθώς και να εφαρμόζει τους πιο σύγχρονους κατευθυνόμενους πυραύλους αεροσκαφών.
Επιπλέον, χαρακτηρίζεται από την ικανότητα υπερελιγμών.

Υποχωρούν οι Ουκρανοί στο αντίκρυσμα τους...

Ουκρανοί πιλότοι, όταν συναντούν ρωσικά μαχητικά στους ουρανούς, επιλέγουν να μην εκτελέσουν τα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί. Αντίθετα, προσπαθούν να υποχωρήσουν και επιδιώκουν να αποφύγουν τέτοιες εμπλοκές.
Ακόμη και χειριστές που έχουν εκπαιδευτεί στα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας PAC-3 Patriot θεωρούν το Su-35 πρωταρχικό στόχο, αναγνωρίζοντας την ουσιαστική απειλή που αποτελούν αυτά τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη.
Τα ρωσικά Su-35, που λειτουργούν από απόσταση πέρα ​​από το βεληνεκές αεράμυνας της Ουκρανίας, παρουσιάζουν μια σημαντική πρόκληση που αποδεικνύεται δύσκολο για την Ουκρανία να αντιμετωπίσει ή να ξεπεράσει.
Ως εκ τούτου, τα ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη συχνά πραγματοποιούν ελιγμούς σε πολύ χαμηλά υψόμετρα για να αποφύγουν τους πυραύλους αέρος-αέρος που εκτοξεύονται από ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-35. Όταν στοχοποιούνται, οι πιλότοι πρέπει να ματαιώσουν αμέσως τις αποστολές τους και να δώσουν προτεραιότητα στην επιβίωση.
Η Ουκρανία αναπτύσσει συνήθως δύο μαχητικά αεροσκάφη για επιθετικές αποστολές: το ένα εμπλέκει επίγεια μέσα ενώ το άλλο παρέχει αεροπορική κάλυψη έναντι των εισερχόμενων πυραύλων αέρος-αέρος. Ωστόσο, η συνεχής παρουσία των Su-35 στις εναέριες περιπολίες έχει κάνει την εκτέλεση επιθετικών αποστολών πρόκληση για τους Ουκρανούς πιλοτους.
 


Καταγραφή_167.JPG
Οι ρωσικές αεροπορικές περιπολίες μπορούν να ανιχνεύσουν απογειώσεις αεριωθουμένων εντός του ουκρανικού εδάφους. 
Οι πύραυλοι R-37M τους διαθέτουν βεληνεκές 150–200 χιλιομέτρων (93–124 μίλια), ξεπερνώντας τους ουκρανικούς πυραύλους που περιορίζονται στα 50 χιλιόμετρα (31 μίλια) εναντίον αερομεταφερόμενων στόχων. 
Αυτή η ικανότητα επιτρέπει στα ρωσικά αεροσκάφη να αναχαιτίζουν ουκρανικά αεροσκάφη προτού αυτά αποτελέσουν απειλή.

Αναγνωρισμένη υπεροχή 

Πρόσφατες αναφορές υποδεικνύουν ότι η στροφή της Ρωσίας από τα παλαιότερα μαχητικά αεροσκάφη στα πιο προηγμένα Su-35 στοχεύει στην εγκαθίδρυση τοπικής αεροπορικής υπεροχής κατά μήκος της πρώτης γραμμής. Εκτός από την πρόκληση ουκρανικών μαχητικών, τα Su-35 έχουν εμπλακεί σε επικίνδυνες αναχαιτίσεις στρατιωτικών αεροσκαφών του ΝΑΤΟ.
Ωστόσο, παρά τις προκλήσεις για την επίτευξη πλήρους αεροπορικής υπεροχής έναντι της Ουκρανίας, τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη επιμένουν να διεξάγουν συνεχή επιτήρηση. Περιπολούν άγρυπνα τον εναέριο χώρο, παραμένοντας έτοιμα να αναχαιτίσουν και να εξουδετερώσουν οποιοδήποτε εχθρικό αεροσκάφος εντός της επιχειρησιακής σφαίρας τους.
222222222.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης