Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μυστηριώδες, πολυλειτουργικό, ακριβείας με 4 κινητήρες: Η Ρωσία ολοκληρώνει την ανάπτυξη υποβρύχιου επιθετικού drone

Μυστηριώδες, πολυλειτουργικό, ακριβείας με 4 κινητήρες: Η Ρωσία ολοκληρώνει την ανάπτυξη υποβρύχιου επιθετικού drone
Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, αναμένεται να εξεταστούν όλες οι λειτουργίες του drone, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων χτυπήματος και της παράδοσης φορτίου
Ρώσοι ειδικοί εργάζονται για τη δημιουργία ενός νέου επιθετικού υποβρύχιου drone ικανού να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο έως 5 κιλά σύμφωνα με το εγχώριο αμυντικό-βιομηχανικό συγκρότημα, αναφέρει το TASS.
Το εν λόγω πολυλειτουργικό υποβρύχιο drone αναπτύσσεται για χρήση για ρωσικούς ειδικούς σκοπούς.
Έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει φορτία σε απόσταση έως και ενός χιλιομέτρου. Ωστόσο, η λειτουργικότητά του δεν περιορίζεται μόνο στην παράδοση: το drone μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επιθεώρηση διαφόρων άλλων διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου για νάρκες, όπως στηρίγματα γεφυρών, και την παράδοση διαφόρων φορτίων.
Αυτή τη στιγμή το drone βρίσκεται στο στάδιο της οριστικοποίησης.
Προβλέπεται ότι θα δοκιμαστεί τον Φεβρουάριο. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, αναμένεται να εξεταστούν όλες οι λειτουργίες του drone, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων χτυπήματος και της παράδοσης φορτίου.
Οι προγραμματιστές εργάζονται για τη δημιουργία ενός drone με τέσσερις κινητήρες που μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο έως 5 κιλά σε απόσταση έως και 1 χιλιομέτρου.
Τα σχέδια περιλαμβάνουν τη μετάβαση στη φάση δοκιμών τον Φεβρουάριο.
Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για τη χρήση της νέας συσκευής κατά τη διάρκεια ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, ενώ είναι επίσης άγνωστο ποια εταιρεία την αναπτύσσει.
Ωστόσο, είναι προφανές ότι η θέση σε λειτουργία ενός τέτοιου drone θα μπορούσε να διευρύνει σημαντικά τις δυνατότητες του ρωσικού στρατού στο υδάτινο περιβάλλον.

auv-main.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης