Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev (Ρωσία): Νίκη για τις ΗΠΑ είναι να μην εξαφανιστεί η Ουκρανία - Μέχρι το Lviv τα σύνορά της

Medvedev (Ρωσία): Νίκη για τις ΗΠΑ είναι να μην εξαφανιστεί η Ουκρανία - Μέχρι το Lviv τα σύνορά της
Δεν υπάρχουν πια αντεπιθέσεις για τους Ουκρανούς, οι οποίοι καλούνται να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους μόνοι τους λέει ο Medvedev
Σχετικά Άρθρα
Αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του Αμερικάνου προέδρου Joe Biden, τότε καταλαβαίνουμε πως νίκη για τις ΗΠΑ στην Ουκρανία σημαίνει πλέον… να μην εξαφανιστεί από τον χάρτη, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η κυριαρχία και τα σύνορα της υποστηρίζει ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev.
«Σύμφωνα με τον Biden, η «νίκη» πλέον είναι… η «χώρα» απλά να παραμείνει και να μην εξαφανιστεί από τον παγκόσμιο χάρτη.
Σύνορα και κυριαρχία δεν έχουν καμία σημασία πια.
Για παράδειγμα θα παραμείνει μέσα στα σύνορα του Lviv» τόνισε σε ανάρτηση του στο Telegram ο Medvedev, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στα λόγια του Biden ότι «η Ουκρανία σήμερα μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της».

Αντεπιθέσεις τέλος

«Παρακαλώ σημειώστε: απλά να υπερασπιστεί.
Και μόνο για σήμερα, όχι για αύριο.
Δεν υπάρχουν πια αντεπιθέσεις.
Δεν υπάρχει πρόοδος ανεξάρτητα με τις συνέπειες που αυτό μπορεί να σημαίνει.
Όπως για παράδειγμα, να υπερασπιστείτε τους εαυτούς σας μέσα στα σύνορα της επαρχίας του Lviv με παλιά τανκ και με έναν μικρό αριθμό στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων» υποστηρίζει ο Medvedev.

Ο γέρο - Βiden

Όπως λέει ο Medvedev, «ας αφήσουμε τα περί επιθετικότητας και προληπτικής απάντησης στις ενέργειες του ΝΑΤΟ στο μυαλό του γέρου…
Ένα άλλο ζήτημα είναι σημαντικό: αυτό που λέει «να τους συγκρατήσετε μόνοι σας» και όχι με τη βοήθεια των Συμμάχων και τις εγγυήσεις τους.
Επιπλέον, είναι αναπόφευκτο ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν να συντρίβουν τους Νεοναζί».

Ταξίδι ναρκωτικών… για Zelensky

«Προσθέστε το ηλίθιο γέλιο του παππού και το μπερδεμένο πρόσωπο του όταν απαντούσε στην ερώτηση για τη νίκη της Ουκρανίας.
Νομίζω ότι μετά από μια τέτοια «επιτυχία», ο κλόουν του Bandera, θα έκανε ένα ταξίδι… ναρκωτικών στο αεροπλάνο λόγω της απογοήτευσης και της ανικανότητας του» λέει ο Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης