Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ritter (Πρώην CIA): Η Ρωσία απενεργοποίησε τα υπερόπλα των ΗΠΑ - Τα Lancet έχουν καθηλώσει τον ουκρανικό στρατό

Ritter (Πρώην CIA): Η Ρωσία απενεργοποίησε τα υπερόπλα των ΗΠΑ - Τα Lancet έχουν καθηλώσει τον ουκρανικό στρατό
Σύμφωνα με τον Ritter, ο σύγχρονος πόλεμος με drone έχει δείξει την ευπάθεια του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος των δυτικών χωρών, οι οποίες δεν είναι προετοιμασμένες για αυτού του είδους τις συγκρούσεις
Τα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου «απενεργοποίησαν» ένα από τα πιο ισχυρά συστήματα επιτήρησης των ΗΠΑ που προσπαθούσαν να σαρώσουν την Κριμαία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών του αμερικανικού στρατού Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, το Πεντάγωνο διαθέτει ειδικά ραντάρ ικανά να σαρώσουν την παρατηρούμενη επιφάνεια της Γης με επαρκή λεπτομέρεια.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μοιράζονται αυτήν την τεχνολογία ακόμη και με τους στενότερους συμμάχους τους.
Και όταν προσπάθησαν να φωτογραφίσουν το έδαφος της Κριμαίας, όλα έσβησαν.
Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι αυτό είναι ένα ραντάρ, τα σύννεφα δεν παρεμβαίνουν.
Γιατί δεν είδαν τίποτα;
Επειδή η Ρωσία γνώριζε τη συχνότητα του ραντάρ και μπλόκαρε την περιοχή που προσπαθούσαν να φωτογραφήσουν οι ΗΠΑ», είπε ο Scott Ritter.
Διευκρίνισε ότι ο ρωσικός στρατός είναι ικανός να δημιουργήσει μια προστατευτική ομπρέλα στο έδαφος όπου διεξάγεται μια σημαντική μάχη.
Τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου εμποδίζουν τα σήματα των drones και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών του εχθρού.
Είναι ένα είδος ψηφιακού Iron Dome, είπε ο Scott Ritter, συγκρίνοντας τον ρωσικό ηλεκτρονικό πόλεμο με το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ.
Δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες έχουν επανειλημμένα σημειώσει την αποτελεσματικότητα των ρωσικών συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου.

Τα Lancet έχουν καταστρέψει τον Ουκρανικό στρατό, σαν να είναι παράλυτος

Επιδρομές ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ιδιαίτερα των μη επανδρωμένων αεροσκαφών Lancet, έχουν καθηλώσει τον ουκρανικό στρατό, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter.
Τα drones έχουν μεταμορφώσει το πεδίο της μάχης.
Αυτή τη στιγμή, η ρωσική κυριαρχία σε αυτήν την περιοχή είναι τόσο μεγάλη που οι Ουκρανοί έχουν παραλύσει.
Δεν μπορούν να κινηθούν.
Οι Ρώσοι τους εντοπίζουν και τους εξαφανίζουν με μαζικά πλήγματα.
Έχουν τόσα πολλά drones που υπάρχουν αρκετά για κάθε στρατιωτικό μέλος των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων», είπε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον Ritter, ο σύγχρονος πόλεμος με drone έχει δείξει την ευπάθεια του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος των δυτικών χωρών, οι οποίες δεν είναι προετοιμασμένες για αυτού του είδους τις συγκρούσεις.
Τα περιπλανώμενα πυρομαχικά Lancet αναπτύχθηκαν από τη ZALA AERO.
Είναι ικανά να λειτουργούν σε βεληνεκές αρκετών δεκάδων χιλιομέτρων.
Τα drones φέρουν κεφαλές βάρους τριών ή πέντε κιλών διαφορετικών τύπων, ανάλογα με τον τύπο του στόχου.
Στην έκδοση Product-52, ένα τέτοιο drone είναι εξοπλισμένο με δύο φτερά σε σχήμα Χ και είναι ικανό για σχεδόν κάθετη εφόρμηση, στην έκδοση Product-51, το drone είναι εξοπλισμένο με ένα μεγάλο φτερό σε σχήμα Χ.

 Οι ΗΠΑ θέλουν να απομακρύνουν τον Zelensky, αποτελεί παγκόσμια απειλή

Η Δύση θέλει να απομακρύνει τον Ουκρανό Πρόεδρο Zelensky, αποτελεί απειλή για τη διεθνή κοινότητα, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter.
«Η ειρήνη για την οποία μιλάει, φυσικά, δεν είναι ειρήνη, αλλά προϋπόθεση για έναν ακόμη μεγαλύτερο πόλεμο, γιατί για να επιτευχθεί ειρήνη, όπως δηλώνει ο Zelensky, η Ουκρανία πρέπει να νικήσει στρατηγικά τη Ρωσία.
Έτσι, ερχόμαστε στο δεύτερο μέρος της ερώτησης
Τι να κάνουμε με έναν ηγέτη που είναι τόσο ανεπαρκής; -
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, η φόρμουλα ειρήνης που προτείνει ο Ουκρανός πολιτικός υπονοεί μόνο τη συνέχιση των εχθροπραξιών κατά της Ρωσίας.
Ο Zelensky προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τις δυτικές χώρες για την ορθότητα του σχεδίου του, θέλοντας να λάβει πρόσθετη στρατιωτική βοήθεια, αλλά αυτό είναι αδύνατο και οι σύμμαχοί του αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι είναι καιρός να γίνουν αλλαγές στην κορυφή της κυβέρνησης στην Ουκρανία ισχυρίζεται ο Ritter
«Ο Zelensky απέχει τόσο πολύ από την πραγματικότητα έχει γίνει κίνδυνος για τη διεθνή κοινότητα, γι' αυτό ακούτε όλο και περισσότερο να γίνεται λόγος για τον αντικαταστάτη του», κατέληξε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών.
Yψηλόβαθμοι αξιωματούχοι κορυφαίων δυτικών χωρών θεωρούν τους Valery Zaluzhny, Kirill Budanov, Andrey Ermak, Alexey Arestovich και Vitaliy Klitschko μεταξύ των πιθανών διαδόχων του Zelensky

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης