Τελευταία Νέα
Διεθνή

Anatoly Antonov (Ρώσος Πρέσβης): Ένας ζητιάνος από το Κίεβο απέτυχε και δεν πήρε τίποτα

Anatoly Antonov (Ρώσος Πρέσβης): Ένας ζητιάνος από το Κίεβο απέτυχε και δεν πήρε τίποτα
Ο Anatoly Antonov εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «τα θανατηφόρα προϊόντα με τη σφραγίδα Made in USA αξίας 200 εκατ. δολαρίων» θα έχουν ως αποτέλεσμα την παράταση της σύγκρουσης και τον πόνο χιλιάδων ανθρώπων όχι μόνο στην Ανατολική Ευρώπη, αλλά και σε άλλες περιοχές του κόσμου
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κουραστεί από τον «ζητιάνο από το Κίεβο», ο οποίος είναι ο Zelensky, που ήρθε στην Ουάσιγκτον, δεν κατάφερε να πείσει τους Αμερικανούς ότι η Ουκρανία είναι πιο σημαντική από την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής Anatoly Antonov.
«Το ταξίδι του Zelensky αποδείχθηκε αποτυχημένο.
Δεν ήταν δυνατό να πείσει ότι η Ουκρανία είναι πιο σημαντική από την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών.
Όλοι έχουν κουραστεί από τον ζητιάνο από το Κίεβο».
Σημείωσε ότι τα νέα αντιρωσικά βήματα - κυρώσεις και η επόμενη παρτίδα όπλων- «δεν είναι παρά μια προσπάθεια να βάλουμε ένα καλό πρόσωπο σε ένα κακό παιχνίδι».
Τίποτα δεν θα βοηθήσει τον Zelensky.
Αλλά οι Αμερικανοί κινδυνεύουν να βαλτώσουν ακόμη περισσότερο στο τέλμα της ουκρανικής σύγκρουσης», πρόσθεσε ο πρεσβευτής.
Ο Anatoly Antonov εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι «τα θανατηφόρα προϊόντα με τη σφραγίδα Made in USA αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων» θα έχουν ως αποτέλεσμα την παράταση της σύγκρουσης και τον πόνο χιλιάδων ανθρώπων όχι μόνο στην Ανατολική Ευρώπη, αλλά και σε άλλες περιοχές του κόσμου, όπου «χάρη» σε Ουκρανούς διεφθαρμένους αξιωματούχους μεταπωλούνται τα όπλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης