Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Meloni προσκαλεί τον Rishi Sunak και τον ... Elon Musk σε φεστιβάλ της ιταλικής δεξιάς

Η Meloni προσκαλεί τον Rishi Sunak και τον ... Elon Musk σε φεστιβάλ της ιταλικής δεξιάς
Εξέχοντες ... καλεσμένοι στο φεστιβάλ Atreju της ιταλικής δεξιάς
Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Giorgia Meloni προσκάλεσε τον Βρετανό πρωθυπουργό Rishi Sunak σε μια επερχόμενη εκδήλωση της ιταλικής δεξιάς.
Ωστόσο, σύμφωνα με φήμες των ιταλικών ΜΜΕ, εκεί, πλην του ηγέτη των Τόρηδων, θα παρευρίσκεται και ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, CEO της Tesla, Elon Musk.
Ο Sunak, σύμμαχος της πρωθυπουργού της Ιταλίας, αναμένεται στο εν λόγω πολιτικό φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη έως Κυριακή, ανέφεραν ο Il Fatto Quotidiano και οι Financial Times.
Πάντως, το ετήσιο φεστιβάλ Atreju - μια σειρά εκδηλώσεων για τη δεξιά νεολαία της Ιταλίας, που ιδρύθηκε από τη Meloni το 1998- έδωσε ένα στοιχείο και για έναν εξέχοντα καλεσμένο, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τη σιλουέτα ανδρικής φιγούρας.
Ο μυστηριώδης καλεσμένος δεν είναι άλλος από το αφεντικό της SpaceX και της Tesla, Musk, ανέφερε την Τρίτη το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Il Fatto Quotidiano, χωρίς να αναφέρει τις πηγές του.
Ο Elon Musk θα παραχωρήσει συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου από τον δημοσιογράφο Nicola Porro, γράφει το ιταλικό δημοσίευμα.
Ο Porro είχε ήδη λάβει μια συνέντευξη με τον μεγιστάνα της τεχνολογίας τον Ιούνιο, όταν η Meloni και ο Μusk συναντήθηκαν στην Ιταλία για να συζητήσουν την τεχνητή νοημοσύνη, τις ευρωπαϊκές αγορές και το δημογραφικό ζήτημα.
Η Meloni προσκάλεσε επίσης τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών Antonio Tajani και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής της Matteo Salvini.
Σε κάθε περίπτωση, παρά τη σχετική φημολογία, το φεστιβάλ Atreju δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα επίσημα την παρουσία του Sunak ή του Musk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης