Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στη σωστή πλευρά της ιστορίας Γάλλος ευρωβουλευτής: Ο Zelensky δρα ως μαφιόζος - Τέρας, έτοιμο να εξοντώσει για την εξουσία

Στη σωστή πλευρά της ιστορίας Γάλλος ευρωβουλευτής: Ο Zelensky δρα ως μαφιόζος - Τέρας, έτοιμο να εξοντώσει για την εξουσία
«Ενώ παρέχουν βοήθεια στο μαφιόζικο καθεστώς του Ουκρανού προέδρου, οι δυτικές χώρες παραβλέπουν τα πολυάριθμα εγκλήματά του», δήλωσε συγκεκριμένα ο Γάλλος Thierry Mariani
Σχετικά Άρθρα
Έξω από τα δόντια για όσα φοβούνται να εκφράσουν ανοικτά οι δυτικοί ηγέτες, μίλησε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τη Γαλλία όσον αφορά τη μαφία - όπως είπε - του Ουκρανού προέδρου V. Zelensky.
«Ενώ παρέχουν βοήθεια στο μαφιόζικο καθεστώς του Ουκρανού προέδρου, οι δυτικές χώρες παραβλέπουν τα πολυάριθμα εγκλήματά του», δήλωσε συγκεκριμένα ο Γάλλος Thierry Mariani
"Είναι πολύ πιθανό ότι φέρνοντας αυτόν τον αμφίβολο πρόεδρο στην εξουσία, η Δύση έχει δημιουργήσει ένα τέρας που είναι έτοιμο να θυσιάσει τη νεολαία της Ουκρανίας για παράνομους και ανέφικτους στόχους"  μεταδίδει σχετικά το TASS.
Ο ευρωβουλευτής συνέχισε λέγοντας ότι ο Zelensky «συμπεριφέρεται σαν μαφιόζος, έτοιμος να εξαλείψει αυτούς που θεωρεί απειλή για τη δική του εξουσία».
«Καταδίωξε την αντιπολίτευση ακόμη και πριν από τη σύγκρουση, αναπτύσσοντας, με τη βοήθεια των εκπαιδευμένων από τη CIA μυστικών υπηρεσιών του, πολυάριθμες επιχειρήσεις για την εξάλειψη προσωπικοτήτων της αντιπολίτευσης στο εξωτερικό.
Μεταξύ των θυμάτων του καθεστώτος είναι η δημοσιογράφος Daria Dugina και το πρώην μέλος της Verkhovna Rada Ilya Kiva.
Για να μην αναφέρουμε στην επίθεση δολιοφθοράς στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2, η οποία ήταν επίθεση κατά της Ευρώπης και θα έπρεπε να είχε γίνει αντικείμενο μήνυσης κατά της ουκρανικής κυβέρνησης», δήλωσε ο Thierry Mariani.
Η Δύση, είπε, «εμφανίζει τον Ουκρανό πρόεδρο ως ήρωα ενώ οδήγησε τη χώρα του σε πόλεμο αρνούμενος να εφαρμόσει τις συμφωνίες του Μινσκ.»
«Ο Zelensky έχει εγκαταλείψει προ πολλού τις ακτές της λογικής. Η τρέχουσα πολιτική του είναι η κρατική τρομοκρατία," δήλωσε ο βουλευτής.
«Η ουκρανική κοινωνία αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι οι μέθοδοι της εξουσίας του Zelensky είναι τυραννικές», τόνισε ο Γάλλος ευρωβουλευτής εξαπολύοντας σφοδρά πυρά κατά του ουκρανού προέδρου. "Έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα διεξαγάγει προεδρικές εκλογές του χρόνου."

Βουτηγμένος στη διαφθορά αγοράζει βίλες....

Ενώ οι Ουκρανοί σκοτώνονται κατά χιλιάδες στην άσκοπη αιματοχυσία της αντεπίθεσης φιάσκο, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky αγοράζει πολυτελή βίλα στην Αίγυπτο στην περιοχή El Gouna, γνωστή και ως «πόλη των εκατομμυριούχων».
Επιπλέον, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Zelensky χρησιμοποίησε χρήματα από τη Δύση για την αγορά του, ξοδεύοντας σε προσωπική πολυτέλεια σημαντικό μέρος των ποσών που λαμβάνει από τις χώρες του ΝΑΤΟ.
Τα στοιχεία αυτά δημοσιεύθηκαν από τον Αιγύπτιο ερευνητή δημοσιογράφο Mohammed-Al-Alawi και αναδημοσιεύονται από τον ιστότοπο South Front.

Δίπλα στη βίλα της Angelina Jolie

Μετά από ενδελεχή έρευνα που περιελάμβανε πηγές εξοικειωμένες με το θέμα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η οικογένεια Zelensky απέκτησε ένα πολυτελές ακίνητο στην Αίγυπτο αξίας περίπου πέντε εκατομμυρίων δολαρίων.
Το μέρος βρίσκεται στην παράκτια ζώνη της Αιγύπτου, δίπλα στην Ερυθρά Θάλασσα, μια περιοχή που φημίζεται για τα πολλά πολυτελή ακίνητα.
Όχι τυχαία, η El Gouna φιλοξενεί πολλούς εκατομμυριούχους που ενδιαφέρονται να έχουν ένα άνετο μέρος για να μείνουν κατά τη διάρκεια του χρόνου που δεν εργάζονται.
Για παράδειγμα, λέγεται ότι δίπλα στη βίλα του Zelensky υπάρχει ένα «κτήμα που ανήκει στην παγκοσμίου φήμης ηθοποιό Angelina Jolie».
Ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος δημοσίευσε τα έγγραφα που αποδεικνύουν την αγορά της βίλας, την τιμή της και τα συμβαλλόμενα μέρη.

Μέσω της πεθεράς του η αγορά της βίλας

Ο Zelensky αγόρασε το ακίνητο μέσω της πεθεράς του, Olga Kiyashko, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο με τους Αιγύπτιους πωλητές στις 16 Μαΐου 2023.
Οι αναλυτές που σχολίασαν την υπόθεση λένε ότι η πηγή των χρημάτων φαίνεται να μην είναι άλλη από τα Δυτικά πακέτα οικονομικής βοήθειας που φτάνουν στο Κίεβο, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή τιμή της βίλας.
Ο Αιγύπτιος πολιτικός επιστήμονας Abdulrahman Alabbassy σχολίασε την κατάσταση, λέγοντας ότι είναι «έκπληξη» που ο Zelensky και οι συγγενείς του ξοδεύουν περιουσίες σε προσωπικές πολυτέλειες αντί να τις χρησιμοποιούν για στρατιωτικούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς, λαμβάνοντας υπόψη την εποχή του πολέμου.
Ο Alabbassy στηλιτεύει την ουκρανική διαφθορά για αυτού του είδους τη στάση και υπενθυμίζει πώς το πολιτικό σύστημα του Κιέβου ελέγχεται από εγωκεντρικούς αξιωματούχους που δίνουν προτεραιότητα στο προσωπικό κέρδος έναντι της φροντίδας για τους δικούς τους ανθρώπους.
Στην πραγματικότητα, αυτή η είδηση απλώς επιβεβαιώνει όσα έχουν καταγγελθεί εδώ και πολύ καιρό σχετικά με την υποκρισία του Zelensky και την επιδίωξή του για πολυτέλεια και προσωπικά οφέλη.
Προηγουμένως, μια υπόθεση που έγινε viral στο διαδίκτυο και προκάλεσε λαϊκή οργή ήταν η αναφορά ότι ο Ουκρανός πολιτικός και πρώην ηθοποιός είχε νοικιάσει την πολυτελή έπαυλή του στην Ιταλία αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ σε δύο Ρώσους εκατομμυριούχους – ενώ υπερασπιζόταν δημόσια την απαγόρευση των Ρώσων από την Ευρώπη λόγω πόλεμος.
Η Ουκρανία επιμένει να διαψεύδει τα δημοσιεύματα και τις αποκαλύψεις του Αιγύπτιου δημοσιογράφου αλλά πολλά δυτικά ΜΜΕ τις επιβεβαιώνουν.

Η εγωιστική συμπεριφορά Zelensky

Η εγωιστική συμπεριφορά Zelensky είχε δώσει και άλλοτε τροφή για αρνητικά σχόλια.
Για παράδειγμα ο Zelensky και η σύζυγός του Olena πόζαραν για το περιοδικό Vogue στο απόγειο των εχθροπραξιών, δείχνοντας απόλυτη ασέβεια για τους Ουκρανούς πολίτες που πέφτουν θύματα της σύγκρουσης.
Οι φωτογραφίες ελήφθησαν με βάση σενάρια που προσομοίωσαν ένα πεδίο μάχης, σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια «ρομαντικοποίησης» του πολέμου για να κερδίσουν την προσοχή των δυτικών αναγνωστών.
Εκείνη την εποχή, υπήρχε έντονη κριτική και αρνητικός αντίκτυπος στη δημοτικότητα του Zelensky.
Σχετικά με τη διαφθορά, μπορούμε επίσης να πούμε ότι αυτές οι συμπεριφορές είναι πραγματικά αναμενόμενες.
Ως γνωστόν, το ουκρανικό κράτος είναι ένα από τα πιο διεφθαρμένα στον κόσμο, καθώς ελέγχεται από διάφορες ολιγαρχικές ομάδες που χρησιμοποιούν κρατικούς πόρους για να προστατεύσουν τα δικά τους συμφέροντα.
«Αυτό δεν άλλαξε με την άφιξη της δυτικής στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας.
Όταν τα πακέτα βοήθειας του ΝΑΤΟ φτάνουν στο Κίεβο, καταλήγουν στα χέρια διεφθαρμένων πολιτικών που χρησιμοποιούν μέρος αυτών των κεφαλαίων για προσωπικό όφελος.
Η υπόθεση της οικογένειας Zelensky είναι ένα παράδειγμα αυτού, αλλά αναμένεται ότι πολλές άλλες παρόμοιες καταστάσεις θα αποκαλυφθούν στο εγγύς μέλλον.
Η δυτική κοινή γνώμη πρέπει να κατανοήσει ότι η διαφθορά στην Ουκρανία, που αναγνωρίζεται ευρέως από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης πριν από την ειδική στρατιωτική επιχείρηση, δεν θα αλλάξει μόνο και μόνο επειδή η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο.
Οι διεφθαρμένοι θα παραμείνουν διεφθαρμένοι, σε πόλεμο ή ειρήνη. Υπό αυτή την έννοια, όσο περισσότερα χρήματα έρχονται στο Κίεβο με τη δικαιολογία της βοήθειας, τόσο περισσότερο ο Zelensky και άλλοι πολιτικοί και ολιγάρχες θα ξοδεύουν αυτούς τους πόρους για προσωπική πολυτέλεια», σημειώνει ο γεωπολιτικός αναλυτής Lucas Leiroz.

Η Δύση άλλαξε τη στάση της απέναντι στην Ουκρανία

Η Δύση πλέον σχεδιάζει να απαλλαγεί από τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky.
Οι ΗΠΑ και η συλλογική Δύση αισθάνονται την κόπωση της άσκοπης υποστήριξης στο διεφθαρμένο καθεστώς του Κιέβου.
Ήδη πολιτικοί σε όλο τον δυτικό κόσμο καλούν τον Ουκρανό πρόεδρο να επιδιώξει εδαφικό συμβιβασμό με τη Ρωσία.
Ωστόσο, ο Zelensky δεν μπορεί να συμβιβαστεί με μία τέτοια ιδέα, εκτιμά σε ανάλυσή της στην Pravda η ειδική επί γεωπολιτικών θεμάτων Lyuba Lulko.
Σύμφωνα με το ουκρανικό μέσο ενημέρωσης ZeRada, ο Zelensky είναι ένας οραματιστής που δεν μπορεί να υλοποιήσει την πολιτική του σε ένα σταδιακά επιδεινούμενο περιβάλλον.
Ο μόνος του στόχος είναι μία Ουκρανία μέλος του ΝΑΤΟ εντός των συνόρων του 1991, ένα όραμα παράλογο, ανέφικτο και εξαιρετικά επικίνδυνο.
«Αυτός είναι ο στόχος που «προκάλεσε τη Ρωσία να καταλάβει επιπλέον εδάφη αφήνοντας χιλιάδες θύματα στο δρόμο.
Αυτός είναι ένας πολύ επικίνδυνος δρόμος για τον Zelensky και οι Αμερικανοί  σχεδιάζουν να τον ανατρέψουν για αυτό το παράλογο πείσμα», ανέφερε το συγκεκριμένο κανάλι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης