Τελευταία Νέα
Διεθνή

Maduro: Οι ΗΠΑ θα πετάξουν με κλωτσιές τον Zelensky «στα σκουπίδια» αλλά με εκατομμύρια στην τσέπη

Maduro: Οι ΗΠΑ θα πετάξουν με κλωτσιές τον Zelensky «στα σκουπίδια» αλλά με εκατομμύρια στην τσέπη
Ο Maduro προβλέπει παρόμοια τύχη για τον Zelensky όπως στον Guaido, υπονοώντας ότι μετά την εκμετάλλευση των συμφερόντων του, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εγκαταλείψουν τον Ουκρανό πρόεδρο
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Maduro, μιλώντας στο πλαίσιο του προγράμματός του «With Maduro +», έκανε μια αιχμηρή δήλωση κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κατηγορώντας τες ότι χρησιμοποιούν τον Ουκρανό πρόεδρο Zelensky ως μαριονέτα.
Ο Maduro ισχυρίζεται ότι μόλις τελειώσουν μαζί του, ο Zelensky θα πεταχτεί στον σωρό των σκουπιδιών, όπως άλλοι που υπηρέτησαν τα συμφέροντα αυτού που αποκάλεσε «ιμπεριαλισμό».
Στην ομιλία του, ο Maduro ανέφερε το παράδειγμα του Guaido, του ηγέτη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, ο οποίος υποστηρίχθηκε από δυτικές χώρες ως μεταβατικός πρόεδρος της χώρας.
Χρησιμοποίησαν τον Guaido και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν, είπε ο Maduro, και τώρα ζει στο Μαϊάμι «σαν σκουπίδι, αλλά με εκατομμύρια στην τσέπη του». Αυτή η δήλωση υπογραμμίζει την κριτική στάση του Μαδούρο απέναντι στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και την επιρροή της στην παγκόσμια σκηνή.
Ο Maduro προβλέπει παρόμοια τύχη για τον Zelensky, υπονοώντας ότι μετά την εκμετάλλευση των συμφερόντων του, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εγκαταλείψουν τον Ουκρανό πρόεδρο.
«Αυτή τη στιγμή, ο Guaido ζει στο Μαϊάμι σαν σκουπίδι, αλλά με εκατομμύρια στην τσέπη του. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλά άλλα παρόμοια παραδείγματα στο μέλλον. Ο ιμπεριαλισμός είναι σαν τον διάβολο - τον υπηρετείς και μετά σε φτύνει. Πιθανότατα, ο Zelensky θα αντιμετωπίσει την ίδια μοίρα: θα τον πετάξουν έξω και θα του δώσουν μια κλωτσιά.", σημείωσε ο Maduro.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης